Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vodeæe momèadi lige bez svojih najboljih igraèa upisali poraze, Kingsi bolji od Clippersa

Sinoæ su u NBA ligi odigrane tri utakmice, vodeæe momèadi Istoka i Zapada su upisale gostujuæe poraze, a Kingsi su ostvarili uvjerljivu domaæu pobjedu nad Clippersima.

Bullsi su u samom finišu utakmice ostvarili pobjedu nad Cavsima, Noah ubacuje dvicu  pri rezultatu 108:107, potom slijedi šest promašenih šuteva Cavsa, dok igraèi Bullsa promašuju èetriri slobodna bacanja. Ovom pobjedom Bullsi su se izjednaèili sa Raptorsima (38-40), te se i dalje bore za ulazak u doigravanje. Obje momèadi u petak igraju u gostima, a u nedjelju slijedi utakmica u Torontu. Trener Cavsa, Mike Brown je odmarao Jamesa za utakmice koje slijede. Najuèinkovitiji u redovima gostiju bio je Mo Williams sa 35 koševa i 10 asistencija. Kod Bullsa trojica igraèa upisalo je double double, Luol Deng (22k i 10sk), Joakim Noah (17k i 15sk) i Derrick Rose (24k i 10a).  

Nuggetsi su ostavrili minimalnu domaæu pobjedu nad Lakersima koji su igrali bez Bryanta. Pri rezultatu 98:96 za domaæine Fisherov pokušaj trice sa zvukom sirene blokirao je Carmelo Anthony. Najefikasniji u redovima Lakersa bili su Pau Gasol sa 26 koševa i 13 skokova i Ron Artest sa 22 koša io 6 skokova. Nuggetse su predvodili Anthony sa 31 košem i 3 blokade i J.R. Smith sa 26 koševa i 6 skokova.

Tyreke Evans je u pobjedi Kingsa sudjelovao sa 28 koševa i 6 skokova. Ako u slijedeæe tri utakmice psotigne 51 koš postat æe tek èetvrti košarkaš u povijesti lige koji æe æe prvu sezonu okonèati s prosjecima veæim od 20 koševa, pet skokova i pet asistencija. Jedini kojima je to do sada pošlo za rukom su Oscar Robertson, Michael Jordan i LeBron James.

Rezultati:

Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers 109:108
Sacramento Kings – Los Angeles Clippers 116:94
Denver Nuggets – Los Angeles Lakers 98:96

Latest Posts

NE PROPUSTITE