Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vraća li se Chris Bosh?

Prema neimenovanom izvoru, oporavak Chrisa Bosha od ponovnog pronalaska ugruška u krvi napreduje u dobrom smjeru. Kako javlja izvor, Bosh i Miami će nastaviti da se pripremaju za novu sezonu. Ni Bosh ni Miami Heat nisu potvrdili dokle je Chris došao s oporavkom, niti da li je nastavio koristiti lijekove za sprečavanjem vraćanja krvnog ugruška. Povratak Bosha bi GM Miami Heata Pat Riley računao kao uspjeh u potpisu slobodnih igrača s ljetne tržnice.

Naime, tijekom sezone 2014/15 Chrisu su nakon što je odigrao 44 utakmice u krvi pronađeni ugrušci te je zbog toga morao propustiti ostatak sezone. Ove sezone se vratio i odigrao 53 utakmice kad su mu ugrušci u krvi ponovno pronađeni. Naravno, propustio je ostatak sezone i playoff.

U dosadašnjoj NBA karijeri Bosh je odigrao sedam sezona u Torontu, gdje osim nekoliko sezona igri u playoffu nije imao veće uspjeha. U ljeto 2010. godine se s LeBronom Jamesom pridružio Dwayneu Wadeu u Miamiju, te su u četiri sezone odigrali četiri NBA finala i osvojili dva prstena prvaka 2012. i 2013. godine. U ljeto 2014. godine Bosh je potpisao novi petogodišnji ugovor s Miamijem vrijedan 118 milijuna dolara.

Chris Bosh je jedan od najboljih krilnih centara u NBA ligi, te se nadamo da će se uskoro skroz oporaviti i nastaviti nas uveseljavati svojim košarkaškim umijećem.

Latest Posts

NE PROPUSTITE