Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vraća li se Rose u Bullse?

Razigravač Derrick Rose se od početka free agencyja sastao s čelnicima Los Angeles Clippersima, Milwaukee Bucksa dva puta i Los Angeles Lakersa. Sinoć se susreo s čelnicima Cleveland Cavaliersa. No nisu Cavsi jedina momčad koja želi Rosea. Glasine s one strane Atlantskog oceana nam javljaju da su za Rosea zainteresirani i čelnici Chicago Bullsa.

Sam Amick je na svom tweeteru izjavio da bi bio iznenađen ako bi došlo do razgovora između Chicaga i Roseovog agenta B.J. Armstronga.

Vjerojatno bi se i Rose volio vratiti u rodni Chicago, ali se čini da su Bullsi krenuli novim putem rebuildinga i da im ozljedama načet Rose ne bi bio od velike pomoći.

Rose je bio prvi izbor drafta 2008. godine kada su ga birali Chicago Bullsi. Postao je 2011. godine najmlađi MVP igrač ikada, no u ljeto 2012. godine je ozlijedio koljeno u playoff meču s Philadelphia Sixersima. Otad muku muči s ozljedama, i tek je prošle sezone koja mu je bila prva koju nije igrao za Bullse (mijenjan 2016. godine prije drafta u New York Knickse) povremeno pružao blijede sjenke partija iz Chicaga. No, Knicksi se nisu plasirali u playoff, pa mu zasad nisu ponudili ugovor za nastavak suradnje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE