Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vraća se Chris Bosh?

Priča o Chrisu Boshu, koja je do nedavno trebala rezultirati još jednom propuštenom sezonom za zvijezdu Miami Heata je dobila pozitivan zaokret. Nakon što se sumnjalo da Bosh ima krvne ugruške i drugu sezonu zaredom i da mu prijeti kraj karijere napokon su došle i dobre informacije iz Boshevog stožera.

Znam da je bilo puno pitanja u vezi mog zdravlja i mogućnosti povratka na teren. Ove godine se nikako nisam nalazio u životnoj opasnosti i trenutno se osjećam odlično. S timom radim na svim mogućim rješenjima koja bi me dovele bliže parketu što je prije moguće. Treniram s ekipom, gledam snimke utakmica, prolazim kroz akcije i iako nevidljiv široj javnosti, odlazim na utakmice momčadi i bodrim ih te ću tako i nastaviti dok se ova situacija ne riješi. Zaista sam zahvalan svima na podršci koju su mi pružili i zaista vjerujem kako ću se vratiti još ove sezone.“

S obzirom na to da je ovo sam Bosh izjavio, to su izvanredne vijesti jer rijetko koji doktor bi mu dozvolio da trenira, a kamoli pomisli na povratak na teren da ima trombozu. Očito je kako je prošlogodišnji slučaj svom srećom izbjegnut i nadamo se skorom povratku popularnog CB-a.
Miami Heat je trenutno na 4. mjestu Istoka, a bez Bosha imaju omjer 8-3.  Nesumnjivo da bi s njegovim povratkom uz već adiciju Joe Johnsona podigli se na nivo poviše i postali ozbiljni kandidati za finale Istoka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE