Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vraća se legendarni Mr. Fancy Suit

Ako ne znate o kome je riječ, dozvolite da vam predstavim legendarnog novinara ili kako bi Amerikanci rekli sideline reporter Craiga Sagera.

Craig Graham Sager, Sr. ili poznatiji pod nazivom Mr. Fancy Suit je 63-godišnji američki sportski novinar koji je slavu stekao sa svojim prepoznatljivim, otkačenim odijelima i svojim humorom. Craig je član Turner Sportsa i uz svima poznatu TNT ekipu, savršeno se uklapa njegova unikatnost i profesionalizam.

Mislim da su svi barem jednom pogledali njegove lude intervjue s trenerom San Antonio Spursa Greggom Popovichem, koji naravno u svom stilu sprda Sagera zbog njegovih šarenih odijela. Ali nije Pop jedini koji je ismijavao Sagera i njegovu otkačenu kolekciju odijela. Poslije All-Star utakmice sad već davne 2009. godine, Kevin Garnett iako mu nikada nije rekao ništa što se tiče njegovog stila oblačenja, poručio mu je da kad dođe kući da spali to odijelo. To su jedni od najpoznatijih njegovih intervjua.

Sad da objasnim zašto sam izabrao da pišem o ovome čovjeku i ikoni u svijetu američkog novinarstva.

Sageru je prošle godine dijagnosticirana akutna mijeloična leukemija zbog koje je morao napustiti posao. Zbog bolesti je propustio cijelo doigravanje 2014. godine. Naravno doigravanje nije bilo isto bez njega, što je i sam Gregg Popovich izjavio kada ga je u prvoj utakmici protiv Dallasa intervjuirao sin od Craiga Sagera, Craig Sager Jr.

I sad nakon skoro godinu dana i borbe protiv leukemije, Craig Sager se vraća na NBA parkete. Iako je tijekom All-Stara 2015. imao intervju sa zvijezdom New York Knicksa Carmelom Anthonyjem, Sager se službeno vraća svome poslu 5. ožujka kada Chicago Bullsi ugošćuju Oklahomu City Thunder.

Ne znam za vas ali ja jedva čekam povratak legende i nastavak njegovih otkačenih intervjua s Popom i ostalim NBA igračima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE