Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vujaèiæ je preskroman da bi ubacio 30 poena

Na blogu posveæenom NBA ligi na stranicama Yahoo!Sportsa poigrali su se izjavom slovenskog košarkaša New Jersey Netsa. Nespretno ili odveæ samouvjereno Saša Vujaèiæ izjavio je da u svakoj utakmici može ostvariti uèinak izmeðu 20 ili 30 koševa.

“Znam da mogu, kad to poželim, ubaciti 20 ili 30 poena, no ja nisam takav” dio je izjave koju je slovenski braniè dao amerièkim medijima.

U nastavku je dodao da je njegova misao vodilja kako momèad uèiniti boljom, da je siguran da Netsi to mogu i biti, te da si ponekad dopusti deset, a ponekad petnaestak šuteva po utakmici.

“Katkad, posebice kada ulazite s klupe, niste “vruæi” i potrebno vam je neko vrijeme da uhvatite pravi ritam” dodao je.

Vujaèiæeva NBA statistika otkrit æe da nikada nije ubacio više od 25, koliko je ubacio New Orleansu prošle srijede, nakon èega je i izjavio to što je izjavio.

“Poènete li tako prièati, ljudi æe se poèeti pitati zašto niste ubacili 30 koševa. Možda zato što vam je za to potrebno 30 pokušaja? NBA igraèi ne mogu uspjeti bez smiješnog samopouzdanja, ali postoje trenuci u kojima ne bi smjeli medijima reæi u kojoj mjeri drže do sebe. Oèito je da je Saša svojim komentarom pretjerao”, zakljuèuje se u tekstu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE