Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade æe ipak biti spreman za doigravanje

Veliku zabrinutost u taboru košarkaša Miamija po pitanju ozljede prsta Dwyane Wadea umirila je snimka koja je potvrdila da All-Star bek Heata ne mora na operaciju.

U treæoj minuti domaæe utakmice protiv Washingtona Wadeu je kažiprst lijeve ruke iskoèio iz zgloba pa je s bolnom grimasom na licu bio primoran napustiti susret. U svlaèionici mu je odmah potom lijeènik vratio prst na mjesto, a rengenskom snimkom je ustanovljeno da ništa nije puknulo, te da æe èim oteklina splasne Wade biti spreman pomoæi svom Miamiju veæ na startu doigravanja.

“Nema smisla sada plakati zbog toga što se dogodilo. Dok sam sjedio i èekao da mi vrate prst na mjesto razmišljao sam o najgorem moguæem scenariju i operaciji, a dogodio se najbolji moguæi ishod. Nekoliko dana æe trebati da oteklina splasne, a važno je da æu biti spreman za doigravanje”, izjavio je Wade.

Miami je bez njegove, te pomoæi LeBrona Jamesa i Chrisa Bosha, poražen od Washingtona, pa su nade u prvo mjesto na Istoku ostale samo nade.

“Niti drugo mjesto nije tako loš izbor”, dodao je Wade.

Ironièno, ozljeda jednog od najbitnijih igraèa u njegovoj momèadi došla je nakon nedavne izjave trenera Heata Erika Spoelstre kako je prioritet do poèetka doigravanja saèuvati kljuène karike sastava zdravima. Zbog toga je na klupu posjeo Jamesa i Bosha, a premda je nakon izlaska Wadea želju za igranjem pokazao James trener je to odbio.

“LeBron je bio spreman pomoæi ali je brzo shvatio moje objašnjenje zašto neæe na parket. Morate biti mentalno spremni za utakmicu, a u ovoj situaciji to nije bio sluèaj jer sam mu najavio da æe se odmarati protiv Wizardsa”, zakljuèio je Spoelstra.

Latest Posts

NE PROPUSTITE