Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade: Barkley puno priča, a nije svjestan svoje prošlosti

Poznato je da Charles Barkley nema dlake na jeziku i njegove izjave većinom sadržavaju kritike na račun NBA igrača. Nedavno je kritizirao LeBrona Jamesa koji je burno reagirao na Chuckove izjave što je diglo buru u NBA krugovima.

LeBronov nekadašnji suigrač i prijatelj, Dwyane Wade otvoreno je podržao Jamesa.

„Hvala Bogu da se konačno izjasnio jer ga mnogi kritiziraju, često bez razloga. Dok on šuti i obavlja svoj posao najbolje što zna. No, bilo je vrijeme da progovori jer mu često prigovaraju, posebice bivši košarkaši“, započeo je Wade te nastavio:

„Neki ljudi kada se dokopaju mikrofona ne znaju što pričaju, pri tome zaborave na svoju prošlost. Svi mi pravimo pogreške, no Chuck je ovaj put prešao granicu. Previše se ponaša bahato, a svjestan je pogreški koje je napravio i drago mi je što mu je LeBron sve sasuo u lice. Otvoreno je rekao da je došao novi šerif u grad. TO me je razveselilo i jedva čekam da vidim što je sljedeće.“

S druge strane, Barkley je prihvatio posao NBA analitičara kojem je opis posla da govori što misli, no ponekad su komentari na mjesto, ponekad nisu. Vjerojatno je shvatio kako je veća zabava kritizirati LeBrona nego hvaliti njegovu igru.

Što će dalje biti ostaje nam da vidimo, a neki od odgovora mogli bi se kazati u narednoj TNT emisiji koja je na programu u četvrtak.

Latest Posts

NE PROPUSTITE