Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade blistao pri povratku u Milwaukee

Košarkaši Miamija došli su do pete uzastopne pobjede slavivši u Milwaukeeju protiv Bucksa 88-78. Dwyane Wade zabio je 25 koševa uz pet asistencija i 14 skokova, što je njegov najbolji skakaèki uèinak u karijeri.

Wade je svoje studentske godine proveo u Milwaukeeju, gdje se oèigledno i dalje osjeæa kao kod kuæe. Chris Bosh pratio ga je sa 16 koševa i 12 skokova, dok je LeBron James dodao 17 poena. Jamesu je to bila osma pobjeda u zadnjih osam utakmica koje je igrao protiv Bucksa. Miamijeva “supermomèad” do ovog trenutka još nije vezala pet pobjeda.

Do pete su uzastopne pobjede došli i New York Knicksi, koji su u Madison Square Gardenu pobijedili Minnesotu 121-114. Opet je blistao Amare Stoudemire s 34 koša. U svakoj od pet posljednjih pobjednièkih utakmica prebacio je brojku od 30 koševa. Posljednji Knick kojem je to pošlo za rukom bio je Stephon Marbury u veljaèi 2005. godine.

Da su uistinu vrlo dobra momèad, Atlanta Hawksi potvrdili su na gostovanju u Orlandu, gdje su drugu najjaèu momèad Istoène konferencije pobijedili 80-74 upisavši šestu pobjedu u sedam posljednjih utakmica. Mike Bibby (13 koševa) pogodio je kljuènu tricu u završnici, Josh Smith ubacio je 19 koševa uz 13 skokova, a Al Horford 16 koševa uz deset skokova.

Carlos Boozer je, igravši tek èetvrtu utakmicu za Chicago Bullse, u koje je ljetos stigao iz Utaha, doveo svoju momèad do domaæe pobjede protiv Oklahoma Cityja 99-90. Zabio je 29 koševa uz 12 skokova. Jednako je efikasan s druge strane bio Kevin Durant.

Latest Posts

NE PROPUSTITE