Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade: Dom je tamo gdje ti je srce. James je postupio ispravno

Američki košarkaš Dwyane Wade otvorenim je pismom komentirao odlazak svoga prijatelja LeBrona Jamesa iz Miami Heata nakon četiri nevjerojatne zajedničke sezone.

Wade i James su 2010. godine odlučili zajedno krenuti u misiju osvajanja naslova NBA prvaka i u tome su uspjeli u dva navrata. Četiri su uzastopne godine igrali u velikom finalu, a nakon svega Wade u potpunosti razumije njegovu odluka da se vrati u svoj Cleveland Cavaliers.

“Kao prijatelju i suigraču teško mi je vidjeti da moj brat LeBron odlazi na novo putovanje. Godine 2010. krenuli smo u zajedničku misiju osvajanja naslova NBA prvaka i uspjeli smo u tome. Prijatelji smo od prvog dana kada smo došli u ligu i u protekle smo četiri godine stvorili neraskidivu vezu. Naša će mi suradnja uvijek biti vrlo posebna, na osobnoj i profesionalnoj razini. Dijelili smo nešto uistinu posebno i on će zauvijek ostati dio moje obitelji. LeBron je povukao pravi potez kada se odlučio vratiti u Cleveland. Donio je dobru odluku za sebe i svoju obitelj. Dom je tamo gdje ti je srce. Njegov je dom Cleveland. Znam da mu to nije bila lagana odluka, ali u potpunosti ju podupirem. Zajedno smo ostvarili cilj zbog kojeg smo 2010. godine stavili potpis na ugovor. Mi smo prvaci!”, napisao je Wade.

Spomenimo i da će Dwyane Wade gotovo sigurno ostati u Miami Heatu, kao i Chris Bosh, koji je odlaskom LeBrona dobio puno izdašniji ugovor nego što ga je do sada imao.

Latest Posts

NE PROPUSTITE