Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade dva tjedna izvan parketa

Zvijezda Miami Heata Dwyane Wade izbivat æe oko 2 tjedna s parketa zbog ozljede stražnje lože desne noge koju je zaradio u utorak, u èetvrtoj minuti utakmice protiv Detroit Pistonsa. Uz šepanje je napustio parket te se više nije vraæao u igru.

Wade je obeæao navijaèima Heata da æe probati što brže i što kvalitetnije odraditi rehabilitacijski program. Heat još nije objavio službeni rok za povratak Wadea na parket, ali kao što je veæ spomenuto, nagaða se da æe se vratiti na vruæe NBA parkete tek 10 do 14 dana.

Najveæe pojaèanje Miami ovoga ljeta, LeBron James izjavio je: “Koliko god da je ova ozljeda teško pogodila mog prijatelja i suigraèa Wadea, toliko je i mene. Taman je ušao u pravu formu”.

Uz LeBrona, u Miami je stigao i Chris Bosh od kojega se takoðer oèekuju velike stvari. On je ozljedu svog suigraèa prokomentirao: “Nadam se da æe se Wade što prije oporaviti, te da ga u nastavku sezone neæe muèiti ta desna loža. I prošle je godine imao sliènu ozljedu pa u nastavku sezone nije bilo problema”.

Wadeu æe ovo biti 7. sezona u dresu Miami Heata koji ga je izabrao na draftu 2003. godine. Od tada još nijednom nije odigrao svih 82 utakmice regularnog dijela sezone, uvijek ga je neka ozljeda sprijeèila da odigra poneku utakmicu. Tijekom cijele NBA karijere prosjeèno postiže 25,4 poena po utakmici uz 6,6 skokova i 5 asistencija te se vode polemike može li se zadržati na tim prosjecima s još dvije zvijezde u ekipi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE