Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade i Griffin ponovno na parketima

Dvije velike zvijezde NBA lige, Dwyane Wade i Blake Griffin uspješno privode rehabilitaciju kraju nakon operacija koljena te se polako vraæaju treninzima na košarkaškim parketima.

Zvijezda Miami Heat podvrgnula se artroskopskoj operaciji koljena poèetkom prošlog mjeseca. Wade je zbog toga morao propustiti nastup na Olimpijskim igrama gdje su Sjedinjene Amerièke Države osvojile zlatnu medalju, ali èini se kako je ta ozljeda sada iza njega.

Wade je na svom Twitter profilu napisao: “Prvi dan na parketu nakon operacije…”, èime je javnosti obznanio da kreæe s lakšim košarkaškim treninzima. Trening kampovi NBA momèadi zapoèinju u prvim danima listopada te se može oèekivati da æe Wade biti spreman od poèetka prikljuèiti se suigraèima u pripremi za sljedeæu sezonu i pokušaj obrane naslova prvaka.

Blake Griffin je pak sredinom prošlog mjeseca operirao koljeno zbog ozljede meniskusa na jednom od treninga amerièke reprezentacije te je takoðer morao propustiti Olimpijske igre. Griffin je juèer izjavio kako je njegovo koljeno u potpunosti zalijeèeno.

“Mogu se normalno kretati. Osjeæam da mi je koljeno 100 posto spremno”, izjavila je zvijezda Los Angeles Clippersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE