Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade: McGrady još nije gotov

Ovogodišnji MVP All-Star utakmice Dwayne Wade sinoæ se dotakao teme o Tracyu McGradyu, nekadašnjoj ponajveæoj zvijezdi lige koja je danas “bez posla“.

Wade je rekao da vjeruje da je McGrady trebao dobiti samo malo veæu priliku u Houstonu. Njih dvojica su preko ljeta zajedno treniralu u Chicagu gdje se McGrady oporavljao od operacije koljena.

Mislim da mu je ostalo ponešto. Samo mu treba vremena da to dokaže. Naravno da ne æe odmah prvu utakmicu dati 50 koševa, potrebno mu je da se vrati u ritam s timom. Mislim da bi trebao igrati ove sezone. Naporno trenira da se vrati u formu“, rekao je Wade sinoæ nakon treninga tima Istoène konferencije uoèi All-Star susreta.

McGrady, koji je želja New York Knicksa, ove sezone odigrao je samo 6 utakmica bilježeæi prosjeke od 3,3 koša za 7,7 minuta. Nakon toga trener Rick Adelman ga je odaljio od tima. Knicksi se nadaju, ako ga ne dobiju prije trade-deadlinea, da æe McGrady biti otpušten iz Houstona pa da æe ga oni potpisati. No, postoji govor kako vlasnik Houstona Les Alexander ne želi McGradyu èiniti nikakve usluge.

McGrady špekulacije o nastavku svoje karijere doèekuje u Chicagu, gdje još uvijek treninra sa Timom Goverom.

“Kada sam vidio s kakvim naporom i voljom trenira u teretani, znam da æe to prenjeti i na teren”, rekao je Wade na kraju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE