Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade: Nisam oèekivao akciju za mene

Miami Heat se neoèekivano mnogo muèio protiv Charlotte Bobcatsa u sinoænjoj pobjedi 96:95. Utakmica je riješena u posljednjim sekundama, kada je šut za pobjedu pogodio Dwyane Wade koji je slabo igrao tijekom cijelog susreta.

Wade je cijelu utakmicu djelovao pasivno i vidjelo se da nešto nije u redu s njime. Kasnije smo saznali da je imao problema sa stopalom koje ga je onemoguæavalo da igra kao i inaèe. Prije šuta za pobjedu pogodio je tek 4 šuta od 12 pokušaja, a imao je i 3 izgubljene lopte.

“Bio sam šokiran kad je trener nacrtao akciju za mene”, izjavio je Wade nakon susreta. “LeBron je odlièno igrao dok mene nije išlo. Htio sam reæi da posljednju loptu dobije LeBron, ali sam se ipak predomislio i rekao da æu ja to napraviti. Vidio sam obruè, uputio loptu i ušla je. Za to sam i plaæen.”

Zanimljivo je što je trener Heata Erik Spoelstra više vjerovao Wadeu nego LeBronu Jamesu, koji je odigrao još jednu odliènu utakmicu i susret završio sa 35 poena, 7 asistencija i 6 skokova. Ovo je i inaèe bila velika rasprava kada se “Veliki trojac” okupio u Miamiju, kome dati loptu u posljednjim sekundama utakmice kada se odluèuje o pobjedniku. Spoelstra je ovime jasno dao do znanja kako najviše vjeruje Wadeu u posljednjim trenutcima utakmice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE