Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade o lošem startu s Cavsima: “Navikao sam biti prva ili druga opcija”

Novopridošlo pojačanje Clevelanda Dwayne Wade ima problema s prilagodbom na novu momčad, što je i sam potvrdio nakon iznenađujućeg poraza Cavsa od Orlando Magica.

Wade je u 16 minuta igre zabio tek pet koševa uz šut iz polja 2/8.

“Ova uloga je nešto sasvim drukčije od svega što sam dosad u karijeri bio zadužen igrati. Pokušavam pronaći svoj put i povećati doprinos momčadi. Sve se dogodilo tako brzo, a prvi tjedan sezone nije bio baš najbolji što se tiče mene osobno”, izjavio je Wade, koji će ove sezone u suradnji s dobrim prijateljem LeBronom Jamesom pokušati oživjeti svoju karijeru i osvojiti još jedan prsten.

“Od početka karijere bio sam prva ili druga opcija momčadi za koju sam igrao. U Clevelandu se osjećam kao da igram neku drugu igru. Morat ću biti koncentriran i s vremenom pronaći svoje mjesto u momčadi”, zaključio je Wade.

35-godišnji veteran ostvario je zavidnu karijeru, može se pohvaliti s tri prstena osvojena u dresu Miami Heata, 2006. godine proglašen je MVP-em finala u kojem je Heat svladao Dallas Maverickse, 2009. i 2010. godine bio je prvi strijelac lige, a u All Star momčad uzastopno je izabiran 12 puta, od 2005. do 2016. godine. Može li Wade u 36. godini života napraviti još neki značajniji iskorak u karijeri, vrijeme će pokazati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE