Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade o novom ugovoru

Malo je igrača u NBA ligi koji su ostali dosljedni momčadi koja ih je izabrala na draftu i time im pružila priliku igranja u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu. Jedan od tih sportaša svakako je Dwyane Wade, osvajač tri prstena s momčadi Miami Heatom.

Naime, Wade je nakon završene sezone postao nezaštićeni slobodan igrač jer je potpisao jednogodišnji ugovor s Heatom u ljeto 2015. godine uz dosta poteškoća oko dogovora s momčadi s Floride. No, ove sezone Wade očekuje kako će dogovori proteći nešto jednostavnije nego lani.

„Nadam se da će pregovori proteći što jednostavnije i na onaj način kako smatram da zaslužujem. Naravno da ja nisam osoba koja to kontrolira iako javnost misli da je tako. Dosta promjena se dogodi tijekom free agencyja. Ne zamaram se previše tim stvarima.“

Momčad Heata na salary capu ima oko 40 milijuna prostora s time da očekuju da potpišu Hassan Whitesidea koji je tražena roba ovoga ljeta te je i sam kazao kako je sve otvoreno i da će tražiti najbolju opciju kako bi naplatio izvanrednu sezonu iza sebe.

Što li će biti s Wadeom na kraju ovog ljeta ostaje nam da vidimo. Da li će ostati vjeran momčadi Pat Rileyja ili će zamijeniti svoju radnu uniformu, ali postoji opcija i da se pridruži LeBron Jamesu u Cavsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE