Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade: Ovo je posao, neæu spavati u svom domu u Chicagu

U finalu Istoène konferencije NBA lige æe igrati najbolje dvije momèadi tog dijela lige u osnovnom dijelu sezone. Chicago je u polufinalu izbacio Atlantu, dok je Miami bio bolji od Bostona.

U Chicagu se 1982. rodio Dwyane Wade, ali je od 2003. godine, kada je zakoraèio u NBA ligu, èlan Miamija. Sastav s Floride ga je kao peti izbor uzeo na draftu te godine, a samo tri sezone kasnije je vodio Miami do NBA krune, jedine koju imaju u svojoj povijesti.

Tada je Dallas u velikom finalu vodio protiv Miamija 2-0, no gotovo iskljuèivo zaslugama Wadea Miami je dobio èetiri utakmice u nizu i proslavio naslov prvaka. Vrlo je realno da se ove sezone ponovi takav finale, no Miami prvo mora preskoèiti Chicago u finalu Istoka.

“Dolazim doma, to je èinjenica. No, ovo je iskljuèivo posao. Ovom prilikom u Chicago dolazim obaviti posao i nadam se da æu zajedno sa svojim suigraèima samo jednom morati doæi u moj grad. To bi trebalo znaèiti da æemo dobiti 4-0, ali bih potpisao bilo kakvu pobjedu”, rekao je Wade i dodao:

“Ne, neæu spavati doma. Moje je mjesto sa suigraèima u hotelu.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE