Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade pobijedio Indianu, Utah niže poraze

Od najjaèih klubova NBA lige u utorak naveèer su nastupili samo košarkaši Miamija, te su s uspjehom okonèali gostovanje kod Indiane. Pobijedili su 110-103.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Dwyane Wade (41)
  • Asistencije: Steve Nash (14)
  • Skokovi: DeMarcus Cousins (13)
  • Ukradene lopte: Mike Conley (5)
  • Blokade: Serge Ibaka (4)

Unatoè sjajnim predstavama Dwyanea Wadea i LeBrona Jamesa èak se Miami dugo muèio s upornom Indianom koja je nadoknadila i -24 iz prvog poluvremena. U tom je dijelu igre naprosto briljirao Wade koji je u prve 24 minute ubacio 31 poen. Time je Wade izjednaèio i klupski rekord po broju poena u prvom dijelu utakmice. James je, pak, dodao 27 poena uz šest skokova i pet asistencija, a Miami je oèigledno brzo prebolio nedavni poraz od Bostona, treæi ove sezone od tog sastava. Miami je ujedno prekinuo seriju od pet pobjeda zaredom Indiane na domaæem parketu.

Memphis je sa 102-91 pobijedio Philadelphiju, te je time došao do èetvrte pobjede zaredom. Iako je statistièki gledano najbolji igraè Memphisa bio Zach Randolph sa 21 poenom, 10 skokova i sedam asistencija, može se reæi da je u bitnim trenucima posebno povukao Mike Conley. Naime, kompletna 22 poena je taj igraè ubacio tijekom drugog poluvremena.

No, u pobjednièko raspoloženje domaæina se ušuljala i jedna loša vijest. Njihov najbolji igraè Rudy Gay se tijekom druge èetvrtine ozlijedio (rame), nakon èega se nije vraæao na parket.

Utah niže poraze. Kako je bilo u zadnjem periodu dok je trener bio legendarni Jerry Sloan, tako je i zadnjih dana bez Sloana. U utorak su poraženi kod Phoenixa 102-101. Premda nikada nisu bili obrambena momèad baš je na takav naèin Golden State pobijedio New Orleans 102-89. U treæoj i èetvrtoj èetvrtini je New Orleans postigao tek po 18 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE