Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade pogodio za pobjedu, Minnesota ne može bez Rubija

Miami je košem Dwyanea Wadea 0,1 sekundu prije isteka produžetka svladao Indianu 93:91, dok je Slovenac Goran Dragiæ s 23 poena predvodio Houston do pobjede kod New Jerseya 112:106.

    • Rekorderi dana

  • Koševi: James Harden (33)
  • Asistencije: Steve Nash (15)
  • Skokovi: Kevin Love (16)
  • Ukradene lopte: Paul George (4)
  • Blokade: Robin Lopez (3)

Miami je košem Wadea sa sirenom slavio protiv Pacersa nakon produžetka, te tako ubilježio 12. domaæu pobjedu u nizu. Iako su gosti košem Grangera dvije minute prije kraja poveli 91:86, do kraja nisu postigli niti poen, pa je Heat serijom 7-0 na kraju ipak slavio. Uz Wadeovih 28, James je pridodao 27 koševa za Miami, ukljuèujuæi tricu kojom je Miami izborio produžetak, dok je prvi strijelac Indiane bio Granger s 19 poena.

New Orleans je u gostima bio bolji od Minnesote koja je odigrala prvu utakmicu bez Rickyja Rubija koji æe propustiti ostatak sezone zbog ozljede lijevog koljena. Hornetse je predvodio Kaman s 20, a uobièajeno je prvo ime domaæih bio Kevin Love s 31 košem i 16 uhvaæenih lopti.

Houston je ponaprije zahvaljujuæi razigranom Slovencu Goranu Dragiæu prekinuo niz od pet poraza slaviviši kod Netsa 112:106. Dragiæ je dvoboj završio s 23 poena, te 5 skokova i 8 asista, a Rocketsi su ovom pobjedom produbili kompleks New Jerseya protiv kojeg su neporaženi 11 utakmica za redom, još od sezone 2005./06.

Portland nije imao veæih problema kod slabašnog Washingtona, a kod Blazersa se double-double uèinkom istaknuo Aldridge s 30 koševa i 10 skokova.

Nakon katastrofalnog starta s omjerom 4-20 Detroit sada ima niz pobjeda i poraza 11-6, a pozitivnu seriju nastavili su doma protiv Toronta. Sa šestoricom igraèa koji su upisali dvoznamenkasti uèinak, te šutom Detroita preko 50 posto, Raptorsi nisu imali šanse za pobjedu, a konaèan rezultat bio je 105:86 za Pistonse.

Chicago se unatoè nekoliko izostanaka lako obraèunao s gostima iz Salt Lake Cityja, a prvo ime Bullsa u pobjedi na Utahom bio je Korver s rekordom sezone – 26 poena, 7 skokova i 6 dodavanja. Rose je ubacio dva poena manje, ali je imao i 7 dodavanja više. Zbog ozljede ligamenata lijevog ruènog zgloba nije igrao Luol Deng,  Joakim Noah se razbolio, a od ranije zbog povreda u kadru Chicaga nisu bili Hamilton i Watson.

Oklahoma City je nakon razoèaravajuæeg domaæeg poraza od Clevelanda dan kasnije bijes iskalila na Bobcatsima koje su nadigrali s 27 koševa razlike, 122:95. Harden s 33, Durant s 26, te Westbrook s 23 ubacili su kombinirano èak 82 koša ove sezone blijedim gostima kod kojih je jedini zadovoljio Augustin s 22 koša i 7 dodavanja.

Phoenix je petu domaæu pobjedu u nizu upisao protiv Memphisa, dok su aktualni prvaci doživjeli neoèekivano težak poraz kod Golden Statea 111:87. Raspoloženi trojac Lee (25), Robinson (21), Ellis (20) srušio je Maverickse kod kojih je prvo ime bio Dirk Nowitzki s 22 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE