Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade: Prièat æu s LeBronom o buduænosti

Dwyane Wade je jedan od nekolicine sjajnih košarkaša koji æe ovog ljeta prelomiti odluku za koji NBA klub nastaviti karijeru. Uèinit æe, ipak, to tek nakon razgovora s LeBronom Jamesom i Joeom Johnsonom.

Zvijezda Miami Heata potvrdila je to u razgovoru za Chicago Tribune naèelno usput odbacivši moguænost da zaigra za momèad Bullsa.

“U pitanju je lojalnost kluba spram bivših igraèa. Mogu reæi da je u Miamiju ona jako izražena što se vidi iz odnosa kluba prema njima. Za Chicago to ne mogu reæi, ondje nema Michaela Jordana i Scottieja Pippena. Znate, meni je do toga stalo, meni lojalnost mnogo znaèi” veli Wade i nastavlja na temu svoje košarkaške buduænosti:

“Prije no što odluke budu donesene LeBron James, Joe Johnson i ja sjest æemo zajedno i prièati. Meni je jasno da momèad mora biti složena oko jednoga voðe, ali najvažnije su pobjede. Mogu stišati svoj ego.”

Hoæe li Wade uspjeti pronaæi istu momèad kao i James (Cleveland) ili Johnson (Atlanta) tek æe se vidjeti, no sasvim je jasno da æe taj trojac 1. srpnja, kada zapoèinje lov na slobodne igraèe, postati jako tražen. Baš kao i Amare Stoudemire (Phoenix), Shaquille O’Neal (Cleveland), Ray Allen (Boston), Chris Bosh (Toronto)…

Latest Posts

NE PROPUSTITE