Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade se veèeras vraæa na parket

Dobra vijest za navijaèe Miamija, Dwyane Wade æe zaigrati u veèerašnjoj utakmici protiv Boston Celticsa. Wade je morao propustiti utakmicu protiv Pistonsa radi ozlijede zgloba pri nezgodnom doskoku nakon promašenog zakucavanja, ali sada je spreman za povratak.

” Dobro sam”, rekao je Wade. “Osjeæam se puno bolje i ne želim govoriti više o ozljedama. Igrat æu u utorak i samo me to zanima.”

Wade je odradio trening sa svojim suigraèima u ponedjeljak i poslije dodatnog šutiranja izjavio kako je spreman zaigrati protiv Bostona. “Mogao je puno više napraviti na treningu u ponedjeljak”, izjavio je trener Miamija Erik Spoelstra. “Vidi se da je ozljeda prošla. Vježbao je šutiranje i mogao bi zaigrati u utorak. “

Miami je u zadnjih 19 domaæih utakmica pobijedio u njih 18 i to im je glavni poticaj da nastave taj niz protiv Bostona. “Želimo odigrati bolju utakmicu nego što smo odigrali u Bostonu. Svi željno oèekujemo današnji uzvrat. Ako zaustavimo Rondove asistencije, pobjeda je naša”, rekao je Spoelstra.

Wade je ove sezone propustio 11 utakmica zbog razlièitih ozljeda. Odigrao je 44 utakmice te prosjeèno zabilježio 22,6 poena, 5 skokova te 4,7 asistencija uz nešto manje od 50% šuta iz igre. Povratkom Wadea na parket Heat cilja na pobjedu protiv Bostona i približavanje Chicagu na vrhu Istoka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE