Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade smatra kako je Bryant najbolji igrač u njegovoj eri

Dwyane Wade trenutno igra već treću sezonu zajedno s LeBronom Jamesom u Miami Heatu, što se i isplatilo s obzirom da su već dva puta bili u finalu NBA lige te jednom osvojili naslov prvaka.

Ove sezone James igra jednu od najimpresivnijih i najboljih sezona u NBA povijesti, i čini se kako je na dobrom putu za osvajanjem još jedne nagrade za najboljeg igrača sezone. No, Wade je za medije na All-Staru rekao kako James nije najbolji igrač njegove ere, nego misli da tu titulu zasluženo nosi Kobe Bryant.

“Kada pogledate ovu eru možete zamisliti dosta igrača koji su se istaknuli. Ovo je sigurno dobra era košarke, a nju predvodi Kobe Bryant koji je najbolji igrač u našoj eri”, izjasnio se Wade.

Ovu izjavu je Wade dao nakon što je Michael Jordan izjavio kako prednost daje Bryantu ispred Jamesa zbog njegovih pet naslova NBA prvaka. Wade ovom izjavom zasigurno nije htio pokazati manje poštovanja prema Jamesu, ali je to znak Wadeovog divljenja prema Bryantu zbog njegovih dostignuća kako bi naznačio da je Bryant najuspješniji predvodnik svoje generacije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE