Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade: Stvarno su nas gadno naprašili u drugom dijelu

Na nevjerojatan način je završila treća finalna utakmica NBA lige. Spursi su u San Antoniju odigrali sjajnu utakmicu i dobili Miami sa čak 113:77 za vodstvo 2-1 u seriji.

Možda je malo čudno u svemu što su Tony Parker i Manu Ginobili odigrali vrlo slabo, a Tim Duncan tek prosječno. No, Spursi su u ovom ogledu pokazali da su mnogo više od velikog trojca. Imali su u trećoj utakmici fantastičnu trojku: Danny GreenGary NealKawhi Leonard.

Green je postigao 27 poena uz četiri skoka, Neal je dodao 24 poena uz četiri skoka i tri dodavanja, a Kawhi Leonard 14 poena, 12 skokova i četiri ukradene lopte. Green je gađao trice 7/9, a Neal 6/10, a Spursi su sa 16 ubačenih trica (iz 32 pokušaja) postavili novi rekord po broju trica u jednoj finalnoj utakmici (dosadašnji je rekord bio 13).

“Izletjeli su u nastavku na parket i stvarno nas gadno naprašili”, rekao je poslije utakmice Dwyane Wade, dok je LeBron James dodao:

“Bio sam slab, nemam što drugo reći. Moram igrati daleko, daleko bolje, jer na ovakav način ne mogu očekivati da ćemo dočekati pobjedu.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE