Thursday, November 30, 2023

ZADNJE OBJAVE

Wade zbog problema s koljenom upitan za OI

Braniè Miami Heata Dwyane Wade igrao je u NBA doigravanju s bolovima u lijevom koljenu. Možda æe biti potrebna operacija, što bi znaèilo i da neæe na Olimpijske igre u Londo

Dan nakon proslave svog drugog naslova prvaka u NBA ligi s Miamijem, Wade je obznanio da æe sljedeæih dana obaviti rendgenski pregled koljena kako bi ustanovio je li mu potrebna operacija, nakon što je u doigravanju igrao s bolovima. Probleme s koljenom je poèeo osjeæati u seriji protiv Indiane. Odigrao je sve 23 utakmice u playoffu uz prosjek od 22.8 koševa.

“Sljedeæih dana odluèit æu što je najbolje za moje koljeno, jer se ne želim priuštiti nikakve probleme u ovoj fazi karijere. Znam da dolaze Olimpijske igre i volio bih nastupiti u Londonu. Stvarno bih to jako volio. No, ukoliko doznam da æu morati na operaciju, to æu i uèiniti. Moja lojalnost Miami Heatu mi je na prvom mjestu” rekao je Wade.

” Iz nekih ranijih razgovora s lijeènikom, saznao sam da æu možda morati biti podvrgnut svojevrsnom èišæenju koljena. Iz prijašnjih iskustava znam da treba neko vrijeme za oporavak nakon takvih stvari. Želim biti siguran da sam se potpuno oporavio, a ne kao zadnji puta kada sam operirao koljeno” dodao je Wade.

Wade je imao operaciju na lijevom koljenu u svibnju 2007. godine. Na Igrama u Pekingu, na kojima su Amerikanci osvojili zlato bez poraza, prosjeèno je postizao 16 koševa po utakmici, iako je svih osam utakmica zapoèeo na klupi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE