Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wadeov bliski kontakt s Chicagom

Vjerojatno se nikada u NBA povijesti nije dogodio zanimljiviji srpanj kao ove 2010. godine. Lista zvijezda koji su postali slobodni igraèi je pozamašna.

Jedan od igraèa koji može otiæi u novi klub je “gazda” Miamija Dwyane Wade, a u posljednja tri dana, koliko traju pregovori klubova i slobodnih igraèa, veæ je drugi put ozbiljno razgovarao s èelnicima Chicago Bullsa.

Ispred mene je stvarno teška odluka. Nisam se nadao da æe biti teško. No, postaje i sve zanimljivije“, zagonetno je govorio èovjek koji je Miamiju donio naslov NBA prvaka 2006. godine.

S Chicagom je zasad Wade kreirao najprisniji odnos, a mnogi amerièki kronièari najèešæe se tijekom prijelaznog roka okreæu baš njemu i LeBronu Jamesu, odnosno, njihovim odlukama.

LeBron radi posao za sebe, ja za sebe. Nismo u kontaktu, on je u Clevelandu, ja sam, pak, sada u Chicagu. Ne možete povezivati te dvije strane nikako“, rekao je Wade.

U Cleveland je, pak, došao novi trener Byron Scott i od èelnih ljudi je dobio prvi naputak da razgovara s LeBronom Jamesom po pitanju njegovog ostanka u klubu.

Dirk Nowitzki je takoðer na proputovanju i na pregovorima. No, iz njegovog kluba Dallasa su uvjereni da æe ostati. Spremaju mu ugovor i sjest æe s njim za stol tijekom ovog vikenda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE