Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wall pogodio za pobjedu Wizardsa, DeRozan zatrpao Celticse, LeBron ponovno poražen u Salt Lake Cityju

James Harden odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu, upisao je novi triple-double za devetu pobjedu Rocketsa zaredom. Raptorsi su uspjeli pobijediti Celticsi i tako i dalje ostati na vrhu divizije. Gordon Hayward je predvodio Jazzere do pobjede nad Cavsima, a Bucksi su i bez Giannisa uspjeli doći do pobjede nad Spursima u gostima.

Washington Wizards – Chicago Bulls 101:99

Pet sekundi prije kraja John Wall je pogodio šut za pobjedu Wizardsa. Momčad Washingtona napokon je prešla preko .500 i sada imaju omjer pobjeda i poraza 19-18. Wall je ubacio 26 poena, 14 dodavanja, šest skokova. Bradley Beal je upisao 19 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Markieff Morris je imao 19 poena, četiri skoka, tri ukradene i dva dodavanja. Kod Bullsa najbolji je bio Denzel Valentine s 19 poena, dva skoka, dva dodavanja i dvije ukradene. Bullsi su igrali i bez Jimmyja Butlera i Dwyane Wadea. Michael Carter-Williams 14 poena, sedam skokova, dva dodavanja i dvije ukradene.

Toronto Raptors – Boston Celtics 114:106

Celticsi su odigrali sjajno prvo poluvrijeme, ali to nije bilo dovoljno da dođu do pobjede. Raptorsi su se oporavili i uspjeli doći do 25 pobjede. DeMar DeRozan je imao 41 poen, 13 skokova i dvije ukradene. Kyle Lowry je imao 24 poena, devet dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene. Jonas Valanciunas je imao 18 poena, 23 skoka i dvije blokade. Kod Celticsa najbolji je bio Isaiah Thomas s 27 poena, sedam dodavanja. Marcus Smart je upisao 16 poena, pet dodavanja, četiri ukradene i četiri skoka.

Brooklyn Nets – Atlanta Hawks 97:117

Hawksi su upisali sedmu pobjedu zaredom. Dennis Schröder je imao 19 poena, deset dodavanja, dvije ukradene. Dwight Howard je upisao 14 poena, 16 skokova. Paul Millsap je imao 14 poena, osam skokova, četiri dodavanja i tri blokade. Kod Netsa je najbolji bio Brook Lopeza s 20 poena, dva skoka, dva dodavanja i dvije blokade. Bojan Bogdanović je imao 16 poena, šest skokova, četiri dodavanja.

Houston Rockets – Charlotte Hornets 121:114

Deveta pobjeda zaredom Rocketsa, a nevjerojatni James Harden je upisao novi triple-double, drugi zaredom. Harden je ubacio 40 poena, 15 skokova, deset dodavanja i ovaj put je imao samo četiri izgubljene. Trevor Ariza je ubacio 16 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Trener Rocketsa s klupe je koristio samo tri igrača, a najbolji je bio Corey Brewer s 15 poena, pet skokova. Kod Hornetsa najbolji je bio Kemba Walker s 25 poena, deset dodavanja i šest skokova. Frank Kaminsky III. je ubacio 22 poena i tri skoka.

San Antonio Spurs – Milwaukee Bucks 107:109

Bucksi su uspjeli iznenaditi Spurse koji su ovaj susret velikim dijelom odigrali bez Giannisa Antetokounmpa. „The Greek Freak“ zbog bolesti je morao napustiti susret, ali njega je sjajno zamijenio Michael Beasley. On je ubacio 28 poena, pet skokova, četiri dodavanja, dvije ukradene i tri blokade. Jabari Parker je imao 22 poena, sedam skokova, tri dodavanja. Kod Spursa najbolji je bio Kawhi Leonard s 30 poena, sedam skokova, tri blokade, tri ukradene i dva dodavanja. Tony Parker je imao 14 poena, sedam dodavanja i tri skoka.

Utah Jazz – Cleveland Cavaliers 100:92

Gordon Hayward nastavlja s odličnim utakmicama ove sezone. Ovaj put je Cavaliersima ubacio 28 poena, devet skokova i dva dodavanja. Rodney Hood je imao 18 poena, pet skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Rudy Gobert je ubacio 11 poena, 14 skokova, tri ukradene. Kod Cavsa najbolji je bio LeBron James koji je upisao 29 poena, šest skokova, pet dodavanja i četiri ukradene. Kyrie Irving je imao 20 poena, četiri dodavanja, četiri skoka.

Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers 87:108

Blazersi su deseti put zaredom uspjeli pobijediti Lakerse. U Los Angelesu, Blazerse je predvodio C.J. McCollum s 25 poena, četiri dodavanja i dvije ukradene. Damian Lillard je imao 20 poena, osam skokova, šest dodavanja. Kod Lakersa najbolji je bio Loul Deng s 14 poena, šest skokova.  Brandon Ingram je imao 11 poena, četiri skoka i dva dodavanja.

Golden State Warriors – Miami Heat 107:95

Warriorsi su upisali drugu pobjedu zaredom, bili su bolji od Miamija. Kevin Durant je imao 28 poena, osam skokova i dvije blokade. Stephen Curry je imao 24 poena, devet dodavanja, osam skokova. Hassan Whiteside je imao 28 poena, 20 skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Tyler Johnson je imao 18 poena, sedam skokova i tri dodavanja.

Sacramento Kings – Detroit Pistons 100:94

Kingsi su na domaćem terenu ostvarili pobjedu protiv Pistonsa. Najbolji u redovima domaćina bio je DeMarcus Cousins s 24 poena, 13 skokova, šest dodavanja. Anthony Tolliver je imao 17 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Kod Pistonsa najbolji je bio Kentavious Caldwell-Pope s 21 poenom, pet skokova i dva dodavanja. Reggie Jackson je upisao 19 poena, tri dodavanja i dva skoka. Tobias Harris je imao 18 poena, tri skoka, dva dodavanja i dvije blokade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE