Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wallace: Boston može biti na vrhu vrhova

Nova NBA sezona zapoèinje u prvim minutama ove srijede, po hrvatskom vremenu. Pola sata nakon ponoæi, s utorka na srijedu, sezonu æe otvoriti Cleveland i Boston.

Uz Orlando to su prvi favoriti Istoène konferencije, a uz LA Lakerse i San Antonio i prvi favoriti za naslov novog prvaka. Cleveland se ove sezone pojaèao s nekada dominantnom figurom lige, Shaquillom O’Nealom, dok je Boston iz Detroita doveo slobodnog igraèa Rasheeda Wallacea, igraèa koji æe sigurno dodatno poboljšati ionako jaki igraèki kadar Celticsa, prvaka od prije dvije sezone.

“Jedno je sigurno, Boston može biti na vrhu vrhova. Zato smo skupljeni, zbog toga smo naporno radili u pripremnom dijelu sezone” rekao je 35-godišnji Wallace.

Boston je, inaèe, kroz predsezonu skupio omjer 6-2.

“Kažu da smo stari, ali to je varka. Imamo sve što prava momèad mora imati. Sjajne pojedince, momèadski duh. Jaku igru u obrani, dobre šutere. Zapravo, ne znam postoji li minus u svemu.”

Prošle sezone je minus bilo neigranje Kevina Garnetta zbog uèestalih ozljeda. Danas je Garnett spreman od poèetka sezone.

– Kako izgleda KG? “Cool”. Radio je sve što i ostali, znaèi maksimalno je spreman.

Latest Posts

NE PROPUSTITE