Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wallace i Davis upitni, Perkins igra (video)

Orlando Magic noæas je produžio finalnu seriju na Istoku. Boston je bio bolji u uvodne tri utakmice, no košarkaši s Floride su ipak uspjeli izvuæi 6. utakmicu, gdje æe nastupiti i Kendrick Perkins koji je u petoj utakmici zaradio dvije tehnièke pogreške odnosno prema pravilima NBA lige suspenziju za sljedeæu utakmicu.

No i ovog puta je liga podlegla pritisku doigravanja, gdje je ulog ipak prevelik i zbog raznih utjecaja u samom natjecanju na èelu sa povjerenikom lige, Davidom Sternom odluèili da Perkins ipak igra 6. utakmicu.

Podsjetimo, Kendrick je dvije minute prije kraja druge èetvrtine izveo prvi nesportski potez. Naime, u prilici da podigne svog suigraèa namjerno je udario Marcina Gortata. Drugi nesportski potez je izveo nekoliko sekundi kasnije, kada se nije složio sa jednom sudaèkom odlukom i tako prijevremeno završio utakmicu.

Na stranu svog igraèa je stupio i trener Kelta, Doc Rivers: “Ne znam odakle dvije tehnièke pogreške. Prekršaj nad Gortatom nije sporan, ali odakle druga tehnièka?”

Za kraj dodajmo da èelnici i navijaèi Bostona ovog trena nemaju puno razloga za optimizam. Naime, èarolije iz Floride su sve uspješnije, Howard sve razigraniji, dok na drugoj strani Boston ima probleme sa dvojicom važnih igraèa. Glen Davis je popio lakat Dwighta Howarda i upitan je za sljedeæu utakmicu, a problema sa leðima ima i Rasheed Wallace.

Sljedeæa utakmica je na rasporedu u subotu ujutro u Orlandu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE