Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wallace ipak ostaje u Bobcatsima?

Izgleda kako je došao kraj glasinama prema kojima je zvijezda Charlotte Bobcatsa, Gerald Wallace, bio na rubu prelaska u Cleveland Cavalierse.

Bobcatsi su navodno otvoreni zamjenama igraèa u kojima bi se riješili 28-godišnjeg Wallacea i njegovog ugovora, no od Clevelanda su tražili u zamjenu i buduæi prvi izbor na draftu, što su Cavaliersi odbili.

Klub Michaela Jordana se ove sezone èesto pojavljuje u glasinama vezanim za moguæe tradeove, no èešæe je spominjano ime šutera Stephena Jacksona, kojeg se u zadnje vrijeme povezuje s Dallas Mavericksima. Sve te glasine definitivno odaju dojam kako Bobcatsi trenutno nemaju definiranu politiku i smjer kojim bi se klub u sljedeæem razdoblju trebao kretati.

Inaèe, Wallace i Jackson ove sezone ne briljiraju kao što su to èinili prošle godine kada su vodili klub prema prvom nastupu u doigravanju u povijesti franšize. Wallace u prosjeku u sezoni bilježi 15,6 koševa i 7,9 skokova, dok Jackson predvodi momèad sa 17,9 koševa u prosjeku, ali uz mizeran šut iz igre od tek 39,9%.

Latest Posts

NE PROPUSTITE