Wednesday, April 17, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wallace ozlijeđen, Celticsi doveli novog igrača

U posljednje vrijeme situacija u Bostonu i nije najljepša budući da već dosta igrača je imalo ili ima problema s ozljedama. Trenutačno “izvan pogona” su Avery Bradley i Vitor Faverani, a dok Celticsi očekuju povratak Jareda Sullingera, koji je propustio nekoliko utakmica zbog blagog potresa mozga, izgubili su još jednog igrača u rotaciji.

Riječ je o Geraldu Wallaceu, koji je, kako je izjavio trener Brad Stevens, na treningu rastrgao meniskus i vjerojatno će propustiti ostatak sezone. Navodno se Wallace žalio kako već neko vrijeme igra s bolovima u koljenu, a da je bio u pravu potvrdio pregled magnetskom rezonancom. Iako se ne čini kao veliki gubitak, budući da je bilježio samo 5,7 poena, 4 skoka i 2,5 asistencija po utakmici, Stevens će ipak morati bitnije izmijeniti rotaciju.

Međutim, to mjesto vjerojatno će popuniti Chriss Babb iz D-lige, točnije Maine Red Clawsa. Iako nije bio izabran na draftu, on je već igrao za Boston u ljetnoj ligi, a prvotno je doveden da pokuša pokriti nedostatak Bradleyja, budući da je odličan obrambeni igrač i solidan tricaš. Potpisao je ugovor s Bostonom na samo 10 dana, no zbog ove ozljede Wallacea vjerojatno će ostati i duže i popuniti nedostatak. Babb je u razvojnoj ligi bilježio prosjek od 11,9 poena, 6,1 skokova i 3,3 asistencije.

Sada je sve izglednije da će se Boston morati riješiti ugovora Geralda Wallacea, a jedini način da to uspiju jest da u razmjeni “prilijepe” neki od brojnih pickova prve runde.

Latest Posts

NE PROPUSTITE