Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Walsh: Igraèi se ne plaše doæi u Veliku Jabuku

Predsjednik Knicksa Donnie Walsh nije se složio s izjavom Rona Artesta u kojoj je rekao da igraèi ne žele igrati za Knickse “bojeæi se” pritiska medija i fanova.

Sam Walsh nije odgovara na telefonske pozive, ali u e-mailu je napisao da “puno igraèa želi atmosferu kao što je ovdje.” Takoðer, trener D’Antoni ne vjeruje da su svijetla New Yorka prejaka da igraèa sputavaju da odigra najbolje što može.

Postoji istine u svemu. To jeste mjesto gdje se oèekiva da budete najbolji. Ja ne znam kako igraèi na to gledaju. A ljudi iz medija nisu toliko strašni”, rijeèi su D’Antonia.

Kobe Bryant, olimpijski suigraè LeBrona Jamesa i Dwaynea Wadea, oèekiva da oni donesu Knicksima novi izgled. Bryant æe najvjerovatnije potpisat produljenje s Lakersima, tako da ne æe biti u razmatranju nakon ove sezone. “Znam da momci žele sjesti i izvagati sve opcije. New York je definitivno jedna od njih“, rekao je Bryant.

Takoðer, Bryant je dao nesmotrenu izjavu u kojoj je rekao da Knicksi nikad prije nisu imali zvijedu u timu. Oèigledno je zaboravio svoje lekcije iz povijesti te bi se trebao prisjetiti Walta Fraizera, Earla Monroea i Patricka Ewinga.

To bi uèinilo razliku“, rekao je Bryant. “Grad nikad nije imao to. Nikad nisu imali zvijezdu, pa bi ovo bio prvi put da imaju takvog nekog. Kada pogledate na njihova osvojena prvenstva, to je uvijek bio timski napor.”

Postoje glasine da vodstvo Knicksa prati razvoj Tracya McGradya nakon ozljede koljena te da æe skautirati njegove prve utakmice u ovoj sezoni. Oèigledno je da su Knicksi zagrijani za T-Maca, ali Rocketsi ga ne æe olako pustiti ako im pomogne u ovoj sezoni i playoffu. I takoðer, Knicksi ne æe biti zainteresirani za njega ako uvide da nije u potpunosti zdrav nakon opercaije koljena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE