Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Warriorsi bez Boguta na neodređeno

Centar Golden State Warriorsa i stup njihove obrane Andrew Bogut ozlijedio je desno koljeno u utakmici protiv Wolvesa prije deset dana. Nije određeno koliko će Bogut faliti, a trenutno prima plazma-terapiju na ozlijeđenom desnom koljenu.

Liječnici Warriorsa su to najprije analizirali kao laganu napetost koljena, no kada su vidjeli da se Bogut nije brzo oporavio, status su promijenili. Bogut prima tretman plazma-terapije koja obogaćuje trombocite, kako bi se ublažila bol u koljenu. Takvo nešto je odradio i Deron Williams, u prošle dvije sezone.

Glavni direktor Warriorsa Bob Myers je izjavio: „Mi u potpunosti podržavamo Boguta u odluci primanja ove terapije. Naša glavna briga je da je Andrew 100 posto zdrav, i podržavat ćemo ga u svemu da se to dogodi.“

Golden State Warriorsi su dobra momčad bez njega, ali upravo njegova prisutnost čini ovaj tim odličnim. Svakako je jedan od glavnih faktora obrane, a ključan je igrač i u novom napadu trenera Stevea Kerra.

Andrew Bogut se u svojoj karijeri dosta puta ozlijedio. Primjer je teški pad na lakat u sezoni 2010. protiv Bucksa. Od tada nije igrao 67 utakmica, i propustio je praktički pola sezone 2011-2012 i 2012-2013. Također je falio u playoffu ove godine, a njegova ekipa je ispala od Clippersa rezultatom 4:3.

Latest Posts

NE PROPUSTITE