Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Warriorsi do kraja sezone i bez Curryja

Generalni menadžer Golden State Warriorsa Larry Riley izjavio je kako se Stephen Curry više neæe vraæati na parket ove sezone. U izjavi za medije objasnili su kako nema smisla vraæati se za jednu ili dvije utakmice, posebno dok one nemaju nekog prevelikog znaèaja.

Nakon ozljede Davida Leeja koji je nedavno takoðer potvrdio da više neæe igrati ove sezone, uz veæ od prije ozlijeðenog Andrewa Boguta, ovim izostankom Warriorsi æe sezonu završiti bez svoja tri najbolja igraèa.

Curry se i ove sezone iskazao kao najbolji igraè ekipe iz predgraða San Francisca, u prosjeku bilježeæi 14,7 poena i 5,3 asistencija. Cijelu sezonu se muèio s raznim ozljedama, tako da je odigrao samo 26 utakmica i sigurno zadao velike brige èelnicima Warriorsa zbog svoje sklonosti prema ozljeðivanju.

Warriorsi se nadaju da bi iduæe sezone uz zdravog Curryja i Boguta, te godinu iskusnijeg Thompsona (uz dobar ulov na ovogodišnjem draftu), napokon mogli uhvatiti doigravanje što je njihov trener Mark Jackson najavio veæ i za ovu sezonu, ali njegova predviðanja ipak se nisu ostvarila.

Latest Posts

NE PROPUSTITE