Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Warriorsi i Barnes prekinuli razgovore oko novog ugovora

U sličnoj situaciji kao i ovo ljeto s Draymondom Greenom, Golden State Warriorsi prekinuli su razgovore o novom ugovoru s još jednim igračem – Harrisonom Barnesom. Barnes je bio član startne petorke u apsolutno svakoj utakmici Warriorsa prošle godine i imao je najbolje brojke u karijeri, doduše samo u regularnoj sezoni.

U playoffu najbolja godina je bila 2013. kada je imao 16 poena po utakmici u 12 utakmica njegovih Warriorsa. Priča o novom ugovoru za Barnesa koji je još na svom rookie ugovoru krenula je još ovo ljeto kada je on odbio $64 milijuna za četiri godine, a sada su razgovori kompletno stali na zahtjev upravo Barnesa.

Bob Myers, GM Warriorsa, kaže kako razumije situaciju i dodaje: „Dogovor mora biti prihvatljiv i za organizaciju i za Barnesa. Uvijek se, možda zbog svoje podloge bivšeg sportskog agenta, poštujem poziciju atlete u ovim situacijama. Sada, kada predstavljam organizaciju, moram donijeti odluku koja je najbolja za Warriorse. Ne bih rekao da smo frustrirani, više da smo razočarani. Barnes se odlično ponaša, kao i njegov predstavnik, tako da smo razgovore napustili u jednoj zdravoj atmosferi. To kažem s potpunom iskrenošću.“             

Latest Posts

NE PROPUSTITE