Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Warriorsi i Sixersi mijenjaju Ellisa i Iguodalu?

Golden State Warriorsi i Philadelphia 76ersi posljednjih nekoliko dana pregovaraju oko zamjene koja bi poslala ponajboljeg beka lige Montu Ellisa u Sixerse. U drugom bi smjeru otišao Andre Iguodala, koji bi napustio svoj matièni klub nakon sedam godina. Nepoznati izvori govore da bi se ova razmjena mogla realizirati u nekoliko dana.

Obje bi ekipe dobile mnogo ovom razmjenom jer bi svoje mlade igraèe stavile u prvi plan. Odlaskom Ellisa bi Warriorsi dali više mjesta Stephenu Curryju i Dorellu Wrightu, koji bi bili upareni sa Iguodalom. U 76ersima bi više mjesta dobio rookie Evan Turner, a sa Ellisom bi dobili fleksibilnost na bekovskim pozicijama.

Ellisov ugovor mu osigurava oko 35 milijuna dolara u sljedeæe tri godine, a Iguodala bi sljedeæu sezonu dobio oko 40 milijuna dolara kroz tri godine. Njihove plaæe bi omoguæile tipièni trade jedan za jedan, i bio bi unutar salary capa obje ekipe. Iguodala je prošle sezone imao prosjek od 11,4 koša i 7 skokova, a Ellis je zabijao 24,1 koš uz 5,6 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE