Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Warriorsi predstavili spektakularnu novu dvoranu

Golden State Warriorsi krajem prošle sezone napustili su Oakland nakon gotovo 40 godina vjernosti, u novoj će sezoni preseliti u 25 kilometara udaljeni San Francisco.

Golden State Warriorsi javnosti su predstavili Chase Center, novu i istovremeno najmoderniju arenu u američkom sportu. 

Izgradnja je započela u siječnju 2017. godine, a planirana ceremonija službenog otvaranja jest u petak, šestog dana mjeseca rujna. Dvorana nosi kapacitet od 18 064 gledatelja.

Peter Guber i Joe Lacob, vlasnici momčadi time su ispunili zacrtanu ideju selidbe preko Zaljeva San Francisca u ekonomsko središte tog dijela Kalifornije. San Francisco spada među najskuplje gradove za život u Americi, okuplja najveći broj najbogatijih Amerikanaca i stranih investitora, a to je sada i bojazan određenog kruga ljudi u klubu koji strahuju da će fantastičnu atmosferu iz Oracle Arene zamijeniti ‘snobovski’ nastrojena publika. Ulaznice za utakmice bit će znatno skuplje tako da običan navijač teško da će si takav luksuz moći priuštiti.


Arena je izgrađena u smjeru zadovoljstva najskuplje klijentele, sponzora kluba tako da ima posebne sekcije u raznim dijelovima dvorane gdje će bogati klijenti imati priliku gledati utakmice uz maksimalno luksuzan tretman od strane klupskog osoblja. Arena posjeduje čak dvadesetak restorana i kafića, spa centar te slične sadržaje. Neki će reći da je to u biti jedan veliki trgovački centar za najbogatiju klijentelu. 

Najveća specifičnost dvorane bit će golemi semafor koji je prema dimenzijama uvjerljivo najveći u čitavoj ligi. 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE