Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Warriorsi razmontirali Cavalierse, Šarić odličan u pobjedi 76ersa, Thomas ponovno dominantan u zadnjoj dionici

Na dan Martina Lutera Kinga odigrano je dosta zanimljivih susreta na NBA parketima. Hawksi su u napetoj završnici uspjeli pobijediti Knickse. 76ersi su u gostima pobijedili Buckse, a Dario Šarić je odigrao jako dobru utakmicu u kojoj je upisao 17 poena, Nikola Jokić je bio briljantan u susretu protiv Magica. U susretu večeri Warriorsi su nadigrali Cavse, a četvorka Warriorsa je odigrala briljantnu utakmicu.

New York Knicks – Atlanta Hawks 107:108

Uzbudljivo završnicu odigrali su Knicksi i Hawksi, a Dennis Schröderje tricom 22 sekunde prije kraja donio pobjedu Hawksima. Derrick Rose i Carmelo Anthony promašili su šuteve za pobjedu. Schröder je imao 28 poena, tri dodavanja, tri skoka. Tim Hardaway je ubacio 20 poena, četiri dodavanja i tri skoka. Paul Millsap je imao 17 poena, sedam skokova, šest dodavanja, tri ukradene i tri blokade. Anthony je za Knickse ubacio 30 poena, sedam skokova i dva dodavanja. Rose je imao 18 poena, devet dodavanja, četiri skoka. Ovo je Knicksima 11 poraz u zadnjih 13 utakmica.

Washington Wizards – Portland Trail Blazers 120:101

Wizardsi su upisali su drugu pobjedu zaredom, petu u zadnjih šest utakmica. Predvodio ih je Bradley Beal s 25 poena, pet dodavanja i tri ukradene. John Wall je imao 24 poena, sedam dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene. Markieff Morris je imao 17 poena, 13 skokova, pet dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade. Kod Blazersa najbolji je bio Damian Lillard s 22 poena, sedam skokova i tri dodavanja. Evan Turner je imao 14 poena, tri skoka.

Milwaukee Bucks – Philadelphia 76ers 104:113

Phila je preokrenula susret u drugom poluvremenu i došla do četvrte pobjede u zadnjih pet utakmica. Predvodio ih je Joel Embiid s 22 poena, od čega 12 u posljednjoj četvrtini. Imao je i 12 skokova, dva dodavanja, dvije ukradene i čak pet blokada. Dario Šarić je odigrao jako dobru utakmicu u kojoj je ubacio 17 poena, devet skokova i četiri dodavanja, za 24 minute. Ersan Ilyasova je imao 12 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Giannis Antetokounmpo je bio najbolji kod Bucksa s 23 poena, šest skokova, dva dodavanja, dvije ukradene i tri blokade. Jabari Parker je imao 23 poena, pet skokova, dvije ukradene.

Indiana Pacers – New Orleans Pelicans 98:95

Nakon poraza u Londonu, Pacersi su se vratili kući i uzeli pobjedu nad Pelicansima. Paul George je imao 19 poena, šest dodavanja, pet skokova i dvije ukradene. Myles Turner je imao 18 poena, 12 skokova, četiri blokade. Jeff Teague je upisao 16 poena, deset dodavanja, osam skokova. Kod Pelicansa najbolji je bio Anthony Davis koji je odigrao samo 23 minute i nakon nezgodnog pada, morao je napustiti susret. Upisao je 16 poena, tri skoka, tri dodavanja. Terrence Jones je imao 15 poena, osam skokova, tri dodavanja i dvije blokade.

Denver Nuggets – Orlando Magic 125:112

Nuggetsi su nakon pobjede u Londonu protiv Pacersa došli do još jedne impresivne pobjede, ovaj put u Denveru protiv Magica. Nikola Jokić predvodio je ekipu s 30 poena, 11 skokova, pet dodavanja i tri ukradene. Kenneth Faried je imao 20 poena, pet skokova, dva dodavanja. Jameer Nelson je imao 18 poena, četiri skoka, četiri dodavanja. Jusuf Nurkić je odigrao šest minuta i upisao je dva poena. Kod gostiju najbolji je bio Elfrid Payton s 20 poena, 12 dodavanja i četiri skoka. Nikola Vučević je imao 17 poena, četiri skoka i dva dodavanja. Mario Hezonja odigrao 21 minutu i upisao je tri poena, dva dodavanja i dva skoka. Damjan Rudež nije nastupao.

Boston Celtics – Charlotte Hornets 108:98

Fantastična večer Isaiaha Thomasa koji je ubacio 35 poena, pet skokova, četiri dodavanja. Al Horford je imao 22 poena, šest skokova, četiri dodavanja. Jae Crowder je upisao 15 poena, šest skokova i četiri dodavanja. Marvin Williams je imao 21 poena i četiri skoka. Kemba Walker je upisao 24 poena, četiri skoka i dva dodavanja. Ovo je Celticsima bila sedma pobjeda u posljednjih osam utakmica.

Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers 126:91

Warriorsi su odigrali impresivnu utakmicu protiv Cavaliersi i već u prvom poluvremenu su riješili utakmicu. Draymond Green je upisao triple-double, 11 poena, 13 skokova, 11 dodavanja i pet blokada. Kevin Durant je imao 21 poen, pet dodavanja, šest skokova, dvije ukradene i tri blokade. Stephen Curry je imao 20 poena, 11 dodavanja, četiri ukradene i dva skoka. Kyle Thompson je upisao 26 poena i četiri skoka. Kod Cavsa najbolji je bio LeBron James s 20 poena, osam skokova i dva dodavanja.

Phoenix Suns – Utah Jazz 101:106

Četvrta pobjeda zaredom Jazzera. Joe Johnson je imao 15 poena, ali svojih deset je postigao u zadnjoj četvrtini uključujući i dvije ključne trice. Rudy Gobert je imao 18 poena, 17 skokova i četiri blokade. Gordon Hayward je imao 17 poena, pet dodavanja i četiri skoka. George Hill je imao 17 poena, osam skokova, tri dodavanja. Kod Sunsa najbolji je bio Eric Bledsoe je ubacio 31 poen, devet skokova, devet dodavanja. Devin Booker je imao 25 poena. Dragan Bender je igrao 25 minuta, ubacio je pet poena, četiri skoka i dvije blokade.

Los Angeles Clippers – Oklahoma City Thunder 120:98

Sjajna pobjeda Clippersa nad Thunderima. Marreese Speights je imao 23 poena, deset skokova i tri dodavanja s klupe. J.J. Redick je imao 20 poena, dva dodavanja i dvije ukradene. DeAndre Jordan je imao 19 poena, 15 skokova, dva dodavanja, dvije ukradene i četiri blokade. Kod Thundera najbolji je bio Russell Westbrook s 24 poena, pet skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene. Joffrey Lauvergne je s klupe ubacio 13 poena, devet skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE