Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Warriorsi rekordni u pobjedi protiv Lakersa, Kevin Love i Cavsi bolji od Blazersa

Bogata večer na NBA parketima. 13 odigranih utakmica u kojima smo mogli vidjeti puno fantastičnih predstava. Kevin Love upisao je 34 poena u jednoj četvrtini, Warriorsi su nastavili sa svojim nizom, dok Spursi i dalje ne znaju za poraz u gostima. Pelicansi nastavljaju pružati odlične partije, upisali su četvrtu pobjedu zaredom.

Charlotte Hornets – San Antonio Spurs 114:119

Hornetsi su upisali treći poraz zaredom, dok Spursi i dalje ne znaju za poraz u gostima. Osma pobjeda u isto toliko utakmica na gostujućem terenu. Kawhi Leonard bio je najbolji s 30 poena, pet skokova, četiri dodavanja. LaMarcus Aldridge je imao 23 poena, sedam skokova, dvije blokade. Hornetsi su čak imali osam igrača s deset ili više poena. Najbolji je bio Kemba Walker s 26 poena, devet skokova i sedam dodavanja.

Cleveland Cavaliers – Portland Trail Blazers 137:125

Kevin Love imao je nevjerojatnu prvu četvrtinu u kojoj postigao 34 poena, šut 11-14, trica 8-10. Do kraja utakmice postigao je još šest poena i na kraju je imao 40. Tri poena su mu falila da se izjednači s Klayom Thompsonom koji drži rekord za broj poena u četvrtini, 37 protiv Sacramento Kingsa. LeBron James je također imao odličnu večer s 31 poenom, deset skokova, 13 dodavanja i tri ukradene. Kod Blazersa najbolji je bio Damian Lillard s 40 poena, sedam skokova i 11 dodavanja.

Indiana Pacers – Atlanta Hawks 85:96

Nakon tri uzastopna poraza Hawksi uspjeli upisati pobjedu. Najbolji je bio Dwight Howard koji je upisao 23 poena i 20 skokova. Paul Millsap dodao je 18 poena, 11 skokova, pet dodavanja, četiri ukradene i tri blokade. Kod Pacersa najbolji je bio Thaddeus Young s 24 poena i sedam skokova.

Philadelphia 76ers – Memphis Grizzlies 99:104 (OT)

Memphis je uspio pobijediti u Philadelphiji i tako prekinuti niz 76ersa od četiri uzastopne pobjede kod kuće. Najbolji kod gostiju, koji su tek nakon produžetka uspjeli doći pobjede je bio Mike Conley s 25 poena, devet skokova, devet dodavanja i dvije ukradene. Marc Gasol je imao 27 poena, četiri skoka, četiri dodavanja, tri ukradene i tri blokade. Dario Šarić nije bio šuterski raspoložen i imao je samo dva poena, uz pet skokova i dva dodavanja. Ersan Ilyasova je bio najbolji s 22 poena i 12 skokova.

Orlando Magic – Phoenix Suns 87:92

Dragan Bender upisao je 13 minuta u pobjedi Sunsa u Orlandu. Imao je tri poena, četiri skoka i dvije blokade. Najbolji je bio Alex Len sa 17 poena, 12 skokova. Eric Bledsoe je imao 16 poena, devet skokova i pet dodavanja. Kod Orlanda najbolji je bio s 25 poena Evan Fournier. Imao je i četiri skoka, dva dodavanja i tri ukradene. Damjan Rudež je igrao osam minuta, ali bez poena. Mario Hezonja je igrao četiri minute. Upisao je jedan poen.

Brooklyn Nets – Boston Celtics 92:111

Isaiah Thomas predvodio je Celticse s 23 poena i pet dodavanja do nove pobjede Celticsa. Avery Bradley je imao 22 poena, sedam skokova i pet ukradenih. Bojan Bogdanović kod domaćina je imao 14 poena, osam skokova i dva dodavanja. Najviše poena imao je Trevor Booker, 18, uz 12 skokova, tri dodavanja i četiri ukradene. Ovo je bio peti uzastopni poraz Netsa.

Detroit Pistons – Miami Heat 107:84

Košarkaši Detroita su na svome parketu ostvarili pobjedu nakon četiri uzastopna poraza. Za ovu pobjedu najzaslužniji je Kentavious Caldwell-Pope koji je ubacio 22 poena uz dva dodavanja. Sjajan je bio i Tobias Harris koji je pridodao još 17 koševa uz tri dodavanja. Miamiju je ovo drugi poraz zaredom, a sinoć najbolji bili su Tyler Johnson sa 17 poena uz sedam dodavanja, te James Johnson s 15 poena i dva dodavanja.

Houston Rockets – Toronto Raptors 102:115

Nakon dva poraza zaredom, Toronto je uspio doći do pobjede na gostovanju u Houstonu. DeMar DeRozan predvodio je Raptorse s 24 poena i devet skokova. Kod domaćina najbolji je bio James Harden s 29 poena, 15 dodavanja, šest skokova i dvije ukradene. Treba izdvojiti kako je Harden imao čak 12 izgubljenih lopti u ovom porazu.

Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers 104:124

Sjajnom drugom četvrtinom koju su pobijedili 36:19 Clippersi su uspjeli doći lagano do nove pobjede. Kao i Spursi i Clippersi ne znaju za poraz u gostima. Ovo im je bila sedma pobjeda. Chris Paul predvodio je pobjednike s 18 poena, četiri dodavanja i četiri ukradene. Blake Griffin imao je 12 poena, šest skokova, sedam dodavanja i dvije ukradene. Odličan doprinos s klupe imao je Austin Rivers s 22 poena. Marreese Speights dodao je 22 uz 12 skokova. Kod domaćina najbolji je bio Harrison Barnes s 22 poena, četiri skoka, dva dodavanja.

Utah Jazz – Denver Nuggets 108:83

Nakon četiri poraza u nizu, košarkaši Utahe su uspjeli kod kuće doći do pobjede. S 22 poena, pet skokova i sedam dodavanja Gordon Hayward je predvodio domaću ekipu. George Hill je također imao 22 poena uz pet skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Kod gostiju najbolji je bio Wilson Chandler s 13 poena i devet skokova.

New Orleans Pelicans – Minnesota Timberwolves 117:96

Pelicansi su se probudili. Četvrta pobjeda u nizu, ponovno fantastična večer Anthonyja Davisa. Upisao je 45 poena uz šut 17-27, deset skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Terrence Jones je s klupe upisao 17 poena, sedam skokova. Kod gostiju najbolji je bio Zach LaVine s 26 poena i tri dodavanja. Andrew Wiggins je imao očajnu šutersku večer, pucao je samo 2-19 za 13 poena.

Golden State Warriors – Los Angeles Lakers 149:106

Warriorsi nastavljaju s pobjedama. Deveta u nizu. 31 poen, pet skokova i devet dodavanja. To je bila statistika MVP-a Stephena Curryja. Kevin Durant je imao 28 poena, šest skokova i pet dodavanja, a Klay Thompson 26 poena. Kod Lakersa najbolji je bio Brandon Ingram sa 16 poena i tri skoka.

Sacramento Kings – Oklahoma City Thunder 116:101

Treći uzastopni poraz Thundera, sedmi u posljednjih devet utakmica. DeMarcus Cousins je bio najbolji kod Kingsa s 36 poena i 13 skokova. Darren Collison je imao 21 poen i šest dodavanja. Kod gostiju najbolji je bio naravno Russell Westbrook s 31 poenom, 11 skokova, devet dodavanja i tri ukradene. Victor Oladipo je imao 18 poena, šest skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE