Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Warriorsi se vratili protiv Netsa, Clippersi bez Griffina svladali Spurse

Sinoć smo imali pet utakmica na NBA terenima. Warriorsi su nastavili s pobjedama, ovaj put su bili bolji od Netsa. Clippersi su bez Blakea Griffina pobijedili Spurse kod kuće, dok su Knicksi predvođeni Roseom pobijedili Orlando.

Indiana Pacers – Boston Celtics 102:109

Isaiah Thomas predvodio je Celticse s 28 poena, devet dodavanja u pobjedi nad Pacersima. Avery Bradley je imao 15 poena, šest skokova i tri ukradene. Kod Pacersa najbolji je bio Jeff Teague s 31 poenom, osam dodavanja i pet skokova. Paul George je upisao 19 poena, osam skokova, pet dodavanja i dvije ukradene.

Brooklyn Nets – Golden State Warriors 101:117

Šesta pobjeda Warriorsa zaredom. Kevin Durant imao je 26 poena, devet skokova, sedam dodavanja i tri ukradene. Klay Thompson je imao 23 poena, pet skokova, četiri ukradene i dva dodavanja. Stephen Curry je upisao 15 poena, sedam dodavanja, pet ukradenih i dva skoka. Netse je predvodio Brook Lopez s 28 poena, osam skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Bojan Bogdanović je imao 12 poena, tri skoka.

New York Knicks – Orlando Magic 106:95

Knicksi su došle do svoje druge pobjede zaredom, 16 u sezoni. Predvodio ih je Derrick Rose s 19 poena, pet skokova, tri dodavanja. Kyle O’Quinn je imao 14 poena, 16 skokova i pet blokada. Carmelo Anthony je upisao 15 poena, osam skokova i tri dodavanja. Kod Magica najbolji je bio Serge Ibaka s 23 poena i deset skokova. Evan Fournier je imao 21 poen, pet skokova i četiri dodavanja. Damjan Rudež i Mario Hezonja su igrali jednu minutu.

Miami Heat – Los Angeles Lakers 115:107

Justise Winslow je imao 23 poena, 13 skokova, četiri ukradene, tri dodavanja u pobjedi Heata nad Lakersima. Dobru utakmicu imao je i Hassan Whiteside s 23 poena, 13 skokova. Goran Dragić je upisao 21 poen, sedam dodavanja i dva skoka. Kod Lakersa najbolji je bio Louis Williams s 27 poena, Nick Young je imao 20 poena i dvije ukradene.

Los Angeles Clippers – San Antonio Spurs 106:101

U dvoboju večeri, Clippersi su nanijeli drugi poraz na gostovanju Spursima. Clipperse je predvodio Chris Paul s 19 poena, sedam skokova, šest dodavanja i dvije ukradene. Marreese Speights s klupe je dodao 14 poena, sedam skokova, pet dodavanja. Kod Spursa najbolji je bio Kawhi Leonard s 27 poena, devet skokova i pet dodavanja. Pau Gasol je imao 21 poen, devet skokova i dva dodavanja. Ovo je Clippersima druga pobjeda zaredom i šesta u zadnjih sedam susreta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE