Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Warriorsi zainteresirani za Iguodalu

Golden State Warriorsi su navodno u aktivnoj potrazi za pojaèanjima. Potencijalnim trade partnerima koji žele smanjiti izdatke za plaæe igraèima mogu ponuditi primamljivih 17 milijuna dolara u ugovorima koji istjeèu s krajem ove sezone. Kao pozicija koju bi Warriorsi najradije unaprijedili tradeom spominje se mjesto niskog krila koje trenutno okupira Dorell Wright, koji je prošle sezone igrao u Miami Heatu.

Jedan dužnosnik Warriorsa izjavio je kako je 27-godišnji igraè Philadelphia 76ersa, Andre Iguodala, veæ duže vrijeme “na radaru” kluba iz Oaklanda. “Ako bi Dorell Wright ulazio s klupe, bili bi veoma dobra momèad. To bi riješilo dva problema. Uèinilo bi nas talentiranijima, a i naša klupa bi postala jaèe oružje”, dodao je ovaj neimenovani izvor.

Veliko je pitanje ipak žele li se Philadelphia 76ersi se odreæi svog najboljeg igraèa tako olako, pogotovo u situaciji kada su se sve boljom igrom približili omjeru pobjeda i poraza od 50% (21-26; 6-4 u zadnjih 10 utakmica). Osim toga, pitanje je i koliko bi Iguodala zapravo poboljšao Warriorse, u kojima veæ spomenuti 25-godišnji Wright ove sezone igra iznenaðujuæe dobro s prosjecima od 16,7 koševa, 5,7 skokova i 3,1 asistencije u èak 39,4 minute na parketu (usporedbe radi Iguodala prosjeèno bilježi 14,3 poena, 5,9 skokova i 5,7 asistencija u 37,4 minute na parketu).

Latest Posts

NE PROPUSTITE