Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Warriorsi zainteresirani za Yao Minga i Odena

Golden State Warriorsi navodno ozbiljno razmišljaju o dovoðenju Yao Minga i(li) Grega Odena na ljeto u sluèaju da se ne pojaèaju na centarskoj poziciji do kraja prijelaznog roka.

“Kada pogledamo u èemu bi mogli postati bolji, moramo razmisliti i o tome što bi nam mogli ponuditi danas ozlijeðeni igraèi kada postanu zdravi”, rekao je generalni menadžer Warriorsa, Larry Riley, misleæi pritom ponajprije na centre Houston Rocketsa i Portland Trail Blazersa. “To nije tajna. Ili æemo dovesti postojeæe igraèe na viši nivo igre pod košem, ili æemo posegnuti za drugim rješenjima”, zakljuèio je Riley.

Oden i Ming su oboje bivši prvi izbori drafta, te na ljeto slobodni igraèi, koji mogu pružiti izvrsne igre na centarskoj poziciji, no ozlijede ih kronièno sputavaju zadnjih sezona. Dok je 30-godišnji Yao ipak ostavio kroz dosadašnju karijeru i više nego dobar trag u ligi, 23-godišnji Greg Oden je od 2007. godine, kada je izabran na draftu, nastupio u svega 82 utakmice regularne sezone.

U sluèaju da nekim èudom budu spremni i ostanu zdravi kroz sljedeæu sezonu, nedvojbeno je da bi oboje bili ogromna pojaèanja za klubove poput Warriorsa kojima je centarska pozicija najbolnija toèka u sastavu. No na veliku žalost, malo tko se danas spreman u sluèaju ova dva centra kladiti na sretan ishod njihove borbe s ozljedama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE