Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Warriorsima nova pobjeda, Westbrooku novi triple-double

Još jedna fantastična večer Westbrooka. Ponovno je imao triple-double, treći zaredom, treća zaredom pobjeda Thundera. Osmi triple-double u sezoni, a rekord ima Oscar Robertson s 41 u sezoni. Warriorsi nastavljaju s pobjedama, ostvarili su 12 pobjedu zaredom. Dario Šarić je u porazu upisao osam poena, imao je jako lošu šutersku večer.

Washington Wizards – Sacramento Kings 101:95 (OT)

Na domaćem terenu Wizardsi su uspjeli doći do pobjede nad Kingsima nakon produžetaka. Bradley Beal je imao 31 poen, šest skokova i tri dodavanja. Jako dobar je bio i John Wall s 19 poena, 11 dodavanja, osam skokova i tri ukradene. Kod gostiju je najbolji DeMarcus Cousins s 36 poena, 20 skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene.

New York Knicks – Oklahoma City Thunder 103:112

Treći triple-double zaredom Russella Westbrooka, treća pobjeda zaredom Thundera. Westbrook je sinoć imao 27 poena, 18 skokova i 14 dodavanja. Ovaj put nije bio usamljen, s klupe je imao jako dobru podršku Enesa Kantera koji je upisao 27 poena, 10 skokova. Kod Knicksa najbolji je bio Derrick Rose s 30 poena, sedam skokova i četiri dodavanja.

Miami Heat – Boston Celtics 104:112

Boston je došao do četvrte pobjede u zadnjih pet utakmica. Opet ih je predvodio fantastični Isaiah Thomas koji je imao 25 poena, osam dodavanja i četiri skoka. Kod Miamija najbolji su bili Hassan Whiteside s 25 poena, 17 skokova i dvije blokade i Goran Dragić s 27 poena i 17 dodavanja.

Toronto Raptors – Philadelphia 76ers 122:95

Raptorsi su došli do treće pobjede zaredom protiv 76ersa. Philadelphia još ne zna za pobjedu u gostima, ovo im je šesti poraz zaredom na gostovanjima. Kyle Lowry je imao 24 poena, osam dodavanja i četiri skoka u pobjedi. DeMar DeRozan nije imao svoju večer, njegov šut je bio 4-13 za 14 poena, pet skokova i pet dodavanja. Kod gostiju najbolji je Robert Covington s 20 poena, pet skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. Dario Šarić je za 23 minute ubacio osam poena, uz jako loš šut 3-13, još uz to je imao četiri skoka i četiri dodavanja.

Minnesota Timberwolves – Utah Jazz 103:112

Nakon što su imali četiri poraza zaredom, Utah se probudila i ostvarila je treću pobjedu zaredom, desetu u sezoni. Najbolji je bio Gordon Hayward s 24 poena, pet skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. George Hill je imao također 24 poena, osam skokova i četiri dodavanja. Kod gostiju koji su upisali peti poraz u zadnjih pet utakmica najbolji je bio Zach LaVine s 28 poena, osam skokova i osam dodavanja.

Memphis Grizzlies – Charlotte Hornets 85:104

Hornetsi su također imali niz od četiri poraza zaredom, no pobjedom protiv Memphisa ostvarili su drugu pobjedu zaredom. Najbolji je bio Kemba Walker s 21 poenom, tri skoka i tri dodavanja. Jeremy Lamb s klupe je dodao također 21 poen i devet skokova. Kod gostiju najbolji je bio Marc Gasol s 19 poena i osam skokova.

Golden State Warriors – Atlanta Hawks 105:100

Nakon sjajnog starta u sezoni, Hawksi su malo pali i doživjeli su šest poraza u posljednjih sedam utakmica. S druge strane Warriorsi nastavljaju pobjeđivati. Ovo im je bila 12. pobjeda zaredom. Trojka Kevin Durant, Stephen Curry i Klay Thompson je opet odigrala fantastičnu partiju. Durant je imao 25 poena, 14 skokova, tri dodavanja i dvije blokade. Curry je imao 25 poena, tri skoka, tri dodavanja i dva dodavanja. Thompson je imao 20 poena, četiri skoka i dva dodavanja. Kod Hawksa najbolji je bio Dennis Schröder s 24 poena i šest dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE