Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Webster van igre 4-6 tjedana

Ovogodišnje pojaèanje Minnesota Timberwolvesa, Martell Webster podvrgnut je operaciji leða u ponedjeljak i najvjerojatnije æe propustiti 4-6 tjedana igre.
Kako se navodi, Webster je rekao da je veæ prije zadobio ozljedu nakon teškog pada u doigravanju prošle godine u dresu Blazersa. Kako se predsezona odmicala Webster nije igrao u posljednje dvije ekshibicijske utakmice.

“On i doktori su odluèili da je ovo najbolja stvar za njegovo dobro ako želi imati uspješnu sezonu”, rekao je Kurt Rambis, trener Timberwolvesa.

“Vukovi” su ovo ljeto doveli pojaèanja koja su im donijela novu dubinu i fleksibilnost u ekipi. Uz Webstera doveli su mladog Michael Beasleya kojeg su dobili u razmjeni sa snažnim Heatom gdje Beasley ne bi dobio zapaženu minutažu. Takoðer su s èetvrtim izborom draftirali nisko krilo Wes Johnsona i Lazar Haywarda koji æe se boriti za minute sa starosjediocima kluba, Corey Brewerom i Wayne Ellingtonom.

“Nedostajat æe nam Martell jer donosi energiju s klupe koju trebamo”, rekao je Beasley. “Ali i dalje imamo igraèe koji mogu uæi s klupe i zabiti 20-25 poena. Imamo momke koji to sve mogu nadoknaditi.”

Webster je pojaèao redove Minnesote na dan drafta kada su ga Blazersi mijenjali za 16. izbor drafta. U predsezoni je u prosjeku zabijao 12.3 poena i hvatao 3.2 skoka što je impresioniralo trenera Minnesote, Kurt Rambisa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE