Monday, June 27, 2022

ZADNJE OBJAVE

Wesley Matthews: Protivnici nas se ne boje

Portland Trail Blazersi su vrlo dobro krenuli u novu sezonu. Na krilima sjajne momčadske igre i LaMarcusa Aldridgea u prvih su 38 utakmica sezone pobijedili u njih čak 30. Ipak ozljede Robina Lopeza i Joela Freelanda, utjecali su na igru Blazersa, prije svega u obrani. Batum igra nešto rezerviranije ove sezone, a i Lillard nije konzistentan u šutu, prije svega iza linije za tri poena. Sve to je doprinijelo tome da je Portland u zadnjih 15 susreta na omjeru 7-8. Također, mnoge su neizvjesne utakmice otišle na stranu protivnika.

- Advertisement -

Radi se o tome da moramo bolje, radi o pobjeđivanju, moramo igrati na pravi način i moramo se vratiti na ono što smo bili i kada su nas se momčadi bojale,“ izjavio je Wesley Matthews, bek šuter Trail Blazersa. „Sada nas se protivnici ne boje. Ne mislim da momčadi razmišljaju o utakmici u Moda Centeru i boje se utakmice. Ne vjerujem kako se probude na dan utakmice i zabrinu jer su Trail Blazersi u gradu. Tako je bilo u prvom dijelu sezone. Moramo se vratiti na to.“

Iako je Portland dosta respektiran od strane protivnika, pogotovo kada igraju na domaćem terenu, morali bi još dosta napredovati, posebice u obrani, kako bi njihova prisutnost na parketu ulijevala strah protivničkoj momčadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE