Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Westbrook do ljeta u Oklahomi?

Odlazak Kevina Duranta iz Oklahoma City Thundera u Golden State Warriorse sa sobom je povukao mnogo priča, pa tako i onu o potencijalnoj razmjeni koja bi Thundere ostavila i bez njihovog drugog najboljeg igrača, Russella Westbrooka.

No, čini se da od toga neće biti ništa, barem ovog ljeta. Russell je izrazio želju igrati za Thunder i iduće sezone, a odluku o svojoj budućnosti donijeti će sljedećeg ljeta kada mu istekne trenutni ugovor.

Iduća sezona dat će nam mnogo odgovora na pitanja o budućnosti Oklahome, prvenstveno jer sumnjamo da će 27-godišnji Westbrook produžiti ugovor ako se momčad ne pokaže konkurentnom.

Oklahomu su ovog ljeta napustila dva od tri najzvučnija imena – uz Duranta, koji je otišao u Warriorse, klub je napustio i Serge Ibaka koji se skrasio na sunčanoj Floridi te će u sezoni koja je pred nama nositi dres Orlando Magica.

Westbrook će, prema svemu sudeći, ostati, ali pitanje je koliko i kako okrnjena Oklahoma može poremetiti planove ekipama na uobičajeno jakom Zapadu? U svakom slučaju, sigurni smo da će mnoge ekipe čekati prvi krivi korak Thundera ne bi li doveli Westbrooka u svoje redove.

Latest Posts

NE PROPUSTITE