Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Westbrook: Nikad nisam tražio da mi uprava složi dobar roster

Povijesna sezona Russella Westbrooka zvanično je okončana porazom Oklahome City Thundera od Houston Rocketsa u utakmici broj pet  105:99, te su se tako oprostili od ovogodišnjeg doigravanja.

Očigledno je bilo da je Westbrook nosilac igre OKC-a tijekom čitave sezone što je demonstrirao i u doigravanju. Vukao je na sve moguće načine ali jedan čovjek nije dovoljan da se pobjedi u četiri utakmice playoffa uz suigrače kakve posjeduje Russ. Nakon ispadanja, Westbrook je obratio novinarima pričajući o svojim suigračima.

Posebno je naglasio činjenicu da se nikada nije žalio upravi Oklahome zbog nedostatka podrške na rosteru kako ove sezone tako i  tijekom prethodnih. Kako kaže Westbrook, nije tip koji će pregovarati s upravom te je zadovoljan igračima s kojima dijeli svlačionicu i dres Thundera.

Podsjećamo da je Russell iza sebe ostavio povijesnu sezonu u kojoj je srušio rekord Oscara Robertsona po broju triple-double u sezoni kao i izjednačio se s Robertsonom kao jedini NBA igrač koji je sezonu završio na triple-double prosjeku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE