Wednesday, December 6, 2023

ZADNJE OBJAVE

Westbrook odlazi iz Oklahome

Oklahoma City Thunder i Russell Westbrook razgovaraju o sljedećim koracima u njegovoj karijeri, uključujući potencijalan trade ovog ljeta, izvori su izvijestili Adriana Wojnarowskog s ESPN-a.

Vjeruje se da se obje strane slažu da je pravo vrijeme za testiranje tržišta, dodao je Wojnarowski. Vijesti o potencijalnom odlasku Westbrooka dolaze samo nekoliko sati nakon što je Oklahoma nagovijestila da će razmijeniti Paula Georgea u Los Angeles Clipperse.

Trade 30-godišnjeg Westbrooka mogao bi proći s poteškoćama, jer bi on trebao zaraditi čak 170 milijuna dolara u iduće četiri godine, a nakon potpisivanja petogodišnjeg, 205-milijunskog super-max produženja ugovora s Oklahoma Cityjem 2017. godine. Zasigurno će taj ugovor biti veliki “zalogaj” za mnoge NBA momčadi.

Westbrook je u Oklahomi od svoje prve sezone te nakon preseljenja iz Seattlea u 2008-09. Proglašen je najkorisnijim igračem lige u sezoni 2016./2017. i prvi je igrač nakon Oscara Robertsona 1961-62. koji je tijekom sezone imao triple-double učinak.

Latest Posts

NE PROPUSTITE