Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Westbrook operiran, pauzira do kraja sezone

Ponajbolji košarkaš Oklahoma City Thundera Russell Westbrook podvrgnut je uspješnoj operaciji desnog koljena, zbog koje će propustiti ostatak sezone.

Vijest su službeno potvrdili iz redova Thundera, a točan termin povratka na parkete ovog 24-godišnjeg razigravača zasad nije poznat. Zna se samo da ga do kraja ovosezonskog doigravanja više nećemo gledati u akciji.

Westbrook se ozlijedio u drugoj utakmici četvrtfinalne serije doigravanja Zapadne konferencije protiv Houstona, kada mu je rookie Patrick Beverley pokušao ukrasti loptu i zabio mu se u koljeno. Stradao je meniskus i Oklahoma će ostatak doigravanja biti strašno oslabljena. Koliko točno, dovoljno govore Westbrookov prosjek od 23,2 koša, 7,4 asistencije i 5,2 skoka tijekom regularnog dijela sezone.

Oklahoma u seriji protiv Houstona vodi s 3-0, a u prvoj utakmici bez Westbrooka Thunder je slavio 104:101, nakon što su umalo prokockali vodstvo od 26 poena iz druge četvrtine.

Westbrooku je aktualna ozljeda prva u NBA karijeri. Dosad je odigrao 394 uzastopne utakmice regularnog dijela i svaku od Oklahominih 45 utakmica u doigravanju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE