Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Westbrook osigurao triple-double prosjek u teškom porazu, oslabljeni Hawksi svladali Cavalierse

Cavaliersi su izgubili susret na domaćem terenu od druge postave Hawksa, Boban Marjanović je odigrao maestralan susret u pobjedi protiv Rocketsa, a Spursi s drugom postavom lako pobijedili Mavse. Russell Westbrook je osigurao prosjek triple-double i postao je jedini takav igrač uz Oscara Robertsona.

Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks 100:114

Ovim porazom opet se zakomplicirala utrka za prvo mjesto na Istoku. Hawksi su nadigrali Cavse koji su predvođeni Tim Haraway Jr. došli do pobjede nad prvacima. Hardaway je u četvrtoj četvrtini ubacio 15 od svoja 22 poena. Čak je i Mike Dunlevay imao sjajnu utakmicu, ubacio je 20 poena. Ovom pobjedom su Hawksi sada na petom mjestu.

Toronto Raptors – Miami Heat 96:94

Raptorsi su upisali pobjedu u svojoj posljednjoj domaćoj utakmici regularnog dijela sezone. DeMar DeRozan je srušio rekord Vince Cartera po broju utakmica s 30 ili više poena. Imao je 31 takvu utakmicu.  Tyler Johnson je za Miami ubacio tricu i smanjio na dva razlike jednu sekundu prije kraja, ali nije bilo više vremena za povratak.

Memphis Grizzlies – New York Knicks 101:88

Memphis je predvođen raspoloženim Mikeom Conleyjem stigao do pobjede nad New York Knicksima. Memphis je ovom pobjedom osigurao sedmo mjesto na Zapadu, a Conley je ubacio 31 poen uz šut 12-17. Vince Carter je ubacio 12 poena, ali je imao tri ključne trice kada su napravili seriju 16:2 u četvrtoj četvrtini. Knicksi su u ovoj utakmici bili bez Carmela Anthonyja i Kristapsa Porzingisa.

Houston Rockets – Detroit Pistons 109:114

Boban Marjanović odigrao je utakmicu karijere. Ubacio je rekordnih 27 poena uz šut 12-18, a imao je i 12 skokova. Pistonsi su odigrali vrhunsku četvrtu četvrtinu i napravili su preokret. Rocketsi su dopustili čak 39 poena, a ubacili su samo 22. James Hardenu je nedostajala samo jedan skok do triple-doublea. Imao je jako loš šut, 10-25 ukupno, 7-19 za tri.

Dallas Mavericks – San Antonio Spurs 89:102

Spursi su na teren u ovoj utakmici izašli sa svojom rezervnom ekipom. Dallas je odigrao dobro prvo poluvrijeme, ali su se onda u drugom raspali. Spursi su odigrali fantastičnu treću četvrtinu i dopustili su Mavsima samo osam poena, u četvrtoj četvrtini su im dopustili samo 20. Spursi su tako preokrenuli susret i ostvarili pobjedu koja im i ne znači toliko puno.

Denver Nuggets – New Orleans Pelicans 122:106

Jamal Murray predvodio je Nuggetse koji se još bore za doigravanje. Ubacio je 30 poena u pobjedi protiv Pelicansa koji su bili bez DeMarcusa Cousinsa. Šutirao je 10-14. Odličnu večer imao je i Nikola Jokić koji je imao 23 poena, 12 skokova. Pelicansi su odigrali napadački solidno drugo poluvrijeme, ali su Nuggetsi bili još bolji i ubacili su ima 71 poen u drugom poluvremenu.

Utah Jazz – Minnesota Timberwolves 120:113

Gordon Hayward bio je najbolji u susretu protiv Wolvesa. Ubacio je 39 poena, a Jazz se uspio vratiti u utakmicu nakon što su gubili i 11 razlike. Utah je osigurala naslov Northwest divizije prvi put nakon devet sezona. Hayward i Joe Johnson su predvodili momčad u četvrtoj četvrtini kada su ubacili 40 poena. Ovih 113 poena Minnesote je najviše što su dopustili ove sezone.

Phoenix Suns – Oklahoma City Thunder 120:99

Russell Westbrook postao je jedini igrač uz Oscara Robertsona koji je osigurao prosjek triple-double u jednoj sezoni. Nije imao triple-double. Nedostajale su mu dvije asistencije. Sunsi su u četvrtoj četvrtini ubacili 25 poena, a 21 je imao Devin Booker koji je na kraju imao ukupno 37 poena i tako su Sunsi prekinuli niz od 13 poraza zaredom.

Los Angeles Lakers – Sacramento Kings 98:94

Julius Randle je imao 25 poena u pobjedi protiv Kingsa. Lakersi su imali prednost 94:92 pet sekundi prije kraja. Onda je Corey Brewer ukrao loptu i Kingsi su ga faulirali. Brewer je ubacio oba i to je bio kraj za Kingse koji su imali pet igrača s dvoznamenkastim brojkama, ali su zato imali i 23 izgubljene.

Latest Posts

NE PROPUSTITE