Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Westbrook pohvalio Duranta: Čuvamo si leđa međusobno

Playmaker Oklahome City Thundera Russell Westbrook nije dobio priliku da odgovori vlasniku Dallas Mavericksa Mark Cubanu nakon što mu je Cuban poručio da  Oklahoma ima samo jednog superstara, misleći na Kevin Duranta aludirajući da Westbrook nije superstar već samo igrač All Star kalibra.

Na tu izjavio Westbrook je htio odgovoriti, no ubacio se Durant i nazvao Cubana idiotom prije nego je Westbrook rekao svoje.

U srijedu nakon treninga momčadi iz Oklahome Westbrooka su upitali za mišljenje o tome što je Durant priskočio u pomoć i zauzeo se za njega.

„Za mene to je veoma važno. Kevin i ja imamo sjajan odnos. Kevin mi je nešto poput brata. Košarka nije jedina stvar koja nas povezuje, dosta toga imamo i van košarke, tako da će on uvijek stati iza mene i ja ću uvijek biti tu za njega“.

U Sjedinjenim Državama digla se velika prašina oko izjave Duranta koji je malo nepromišljeno reagirao braneći svog kolegu i prijatelja od kontroverznog vlasnika Mavsa koji ima burnu prošlost upravo zbog sličnih izjava.

Sve u svemu Mavsi su otišli na „pecanje“ dok će Oklahoma u polufinalu Zapada igrati protiv Spursa i nema sumnje da je pred nama odlična playoff serija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE